Novi zaplet

Prvi put je došlo do iznenadne zamjene kandidata, a gosti su ovako ocijenili Ivicu: 'Više zna pričati o ženama nego kuhati'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
08.11.2022.
u 21:39
Elektrotehničar Davor Jakobović se nažalost razbolio pa je morao odustati od sudjelovanja u showu 'Večera za 5 na selu'. Zamijenila ga je nova kandidatkinja - 54-godišnja domaćica Snježana iz Osijeka.
Pogledaj originalni članak

Današnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu' iz Đakova i okolice bio je građevinski tehničar Ivica, kojega gledatelji pamte kada je u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' tražio srodnu dušu. Kandidate je ugostio u najdužoj ulici u Hrvatskoj koja se nalazi u mjestu Strizivojna, a poslužio je predjelo naziva Razigrana mašta, glavno jelo Teletina na Ivičin način i desert Ljubavni afrodizijak.

- Trenutno živim sam - otkrio je Ivica.  U večeras prikazanoj emisiji došlo je i do iznenadne promjene i jedan kandidat kojeg smo gledali u jučerašnjoj emisiji nije sudjelovao u večerašnjoj emisiji.  Naime, elektrotehničar Davor Jakobović se nažalost razbolio pa je morao odustati od sudjelovanja u showu 'Večera za 5 na selu'. Zamijenila ga je nova kandidatkinja - 54-godišnja domaćica Snježana iz Osijeka.

Predjelo je Maricu podsjetilo na lovački kruh, svima je bilo malo previše žestoko, baš kao i teletina za glavno jelo, dok desert nikoga nije oduševio, ali je Ivica ipak osvojio bod više od Marice i zasjeo na prvo mjesto. Kad su gosti stigli, Ivici se prva predstavila nova kandidatkinja Snježana, koja je zamijenila Davora jer se on razbolio i nije mogao nastaviti natjecanje. Svi su komentirali kako je domaćin bio previše uzbuđen i nervozan, a on im je ponudio viski s medom i višnjevac.

- Više bih voljela da je bilo domaće rakije šljivovice, ali prošao je i višnjevac - rekla je Marica dok se Josipu baš svidjelo što nije bio uobičajen aperitiv. - Viski mi je baš odgovarao, popio sam čak dva - rekao je. Ivica je prvo poslužio kruh sa šunkom, povrćem i sirom i rekao gostima da je recept našao na internetu. - Preferiram svoju domaću kuhinju, tradicionalno nešto - komentirala je Marica kojoj je predjelo ipak bilo dobro kad ga je kušala.

- Malo mi je prežestoko - rekao je Igor i dodao da je okus ublažio kiselim karfiolom iako nije ljubitelj tog povrća. Josipu je predjelo bilo dosta slano, pikantno, ali njemu ukusno. Za glavno jelo Ivica je poslužio rolanu teletinu s krumpirom i povrćem, a svi su komentirali da dobro izgleda.

- Meso mi je bilo u redu, a u krumpiru i mrkvi bilo je nešto više soli - rekla je Snježana, a Igoru je bilo fino iako možda previše začinjeno. - Meso je bilo mekano, ukusno, eventualno je prilog bio previše začinjen - zaključio je Josip. Puding s orasima, šlagom i voćem Ivica je poslužio za desert. - Ne obožavam te deserte u čašama i to me šumsko voće nimalo ne privlači - rekla je Marica, a Josip dodao:

- Malo mi se isticala ta prevelika slatkoća meda, nekako mi je desert bio nedorečen. Okus mi nije odgovarao. Igor je komentirao da je bilo jestivo, a Snježani solidno. Stigli su i tamburaši i svi su zapjevali, a potom su ocijenili domaćina. Snježana je dala devetku jer joj je sve bilo super osim mesa koje je bilo žilavo, Josip i Igor dali su po osmicu zato što im je sve bilo previše začinjeno, a i desert je mogao biti bolji, a najkritičnija je bila Marica koja je dala sedmicu i rekla: - Nije mi neki kuhar. Više zna pričati o ženama nego kuhati. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.