Uz balone i poklone

Rakitić i njegova supruga proslavili poseban dan i pokazali koliko su zaljubljeni: 'Nema većeg blaga'

Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Raquel Mauri
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.08.2022.
u 15:59
Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj.
Pogledaj originalni članak

 Nogometaš Ivan Rakitić (34) i njegova supruga Raquel Mauri (32) na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije i pokazuju koliko su zaljubljeni, a poznato je i kako je njihova ljubavna priča veoma romantična. Na društvenim mrežama sada su obilježili vrlo važan dan, a pratitelje su oduševili romantičnim objavama i fotografijama.

-Prije 11 godina počela je naša priča. Nema većeg blaga nego dijeliti život s osobom koju voliš. Volim te- napisala je uz zajedničke fotografije na kojima su modno usklađeni Raquel, a potom je pokazala i brojne darove i balone.

''Čestitke sretnom paru'', ''Predivno'', ''Divni'', ''Najljepši, '' Srednja godišnjica'', ''Divota'', ''Wow'', ''Ljubav je u zraku'', ''Puno sreće'', ''Savršeni'', pisali su pratitelji, a poruku ispod objave ostavio je i Ivan koji je supruzi poručio da ju voli uz emotikone srca.

Podsjetimo, Ivan se zaljubio u Raquel koja je tada bila konobarica u kafiću u rodnoj Sevilli, a iako je odmah pao na njezine čari i nije znao jezik, Raquel je tek nakon sedam mjeseci pristala na spoj. Građanski su se vjenčali 2013.godine, a crkveno vjenčanje održalo se dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.