Voli talijansku kuhinju

Hrvatska seks - bomba, kako joj laskaju mediji u Srbiji gdje gradi pjevačku karijeru, kuhat će u 'Večeri za 5'

Foto: RTL
1/3
25.08.2022.
u 10:10

Irena Kopsa (40) inače živi u Zagrebu, majka je šestero djece te smatra kako je sada trenutak da se malo više posveti sebi i svojoj karijeri.

Iz sezone u sezonu kroz najpopularniju zabavnu kulinarsku emisiju prošli su različiti kandidati iz svih dijelova Hrvatske, a među njima se često pronađe i poneko poznato ime. Tako će u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu' kuhati i Irena Kopsa, pjevačica iz Zagreba poznatija pod umjetničkim imenom Iris Kopsa. Iris se bavi pjevanjem od 15 godine, svoj je talent otkrila u školi pjevanja i sada je odlučila otići u Beograd, odakle želi započeti svoju regionalnu glazbenu karijeru.

Ova 40-godišnja pjevačica inače živi u Zagrebu, majka je šestero djece te smatra kako je sada trenutak da se malo više posveti sebi i svojoj karijeri. „Došlo je vrijeme da radim ono što najviše volim i što me ispunjava, a to je pjevanje“, istaknula je jednom prilikom Iris, koja je nedavno u Beogradu snimila i svoj prvi profesionalni spot za pjesmu 'Krao, krao'. Atraktivnu Iris u srpskim medijima često nazivaju 'hrvatskom seks-bombom' koja će tek osvojiti regiju svojim talentom.  

Uz pjevanje, Iris obožava kuhati pa se tako odlučila okušati u 'Večeri za 5 na selu', a prijavila se i zbog novog iskustva, druženja te kako bi svoj rad prezentirala gostima i široj publici. Od emisije očekuje dobru zabavu te ističe kako joj pobjeda nije najvažnija. Najviše voli talijansku kuhinju i riblje specijalitete pa će se takvi recepti pronaći i na njezinoj večeri. Kad je riječ o ocjenjivanju, ističe kako će biti vrlo realna te da će najveći fokus staviti na hranu, no pripazit će i na dekoraciju te na ukupnu atmosferu večere. 

Kako će se pjevačica Iris predstaviti gostima, što će im pripremiti i hoće li im zapjevati za iznenađenje večeri - pogledajte u novoj sezoni emisije 'Večera za 5 na selu', koja s prikazivanjem počinje od ponedjeljka u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Beyonce i Jay-Z opet ljetuju na našoj obali

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
zagi101
11:38 25.08.2022.

da pogodim, gradi karijeru cajkuše

Avatar Dars
Dars
11:18 25.08.2022.

Trash.

ME
MehutoGonzales
11:40 25.08.2022.

SRETAN JOJ PUT. BEZ POVRATKA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije