Nastup na festivalu

Raspjevani Goran Grgić rado bi snimio duet s Miroslavom Škorom

Foto: 'Luka Klun/VLM'
Raspjevani Goran Grgić rado bi snimio duet s Miroslavom Škorom
11.08.2010.
u 14:29
Na ovogodišnjem festivalu u Krapini s Đukom Čaićem i glumicom Andreom Baković zapjevat će i predsjednik Društva dramskih umjetnika Goran Grgić.
Pogledaj originalni članak

Na ovogodišnjem festivalu u Krapini s Đukom Čaićem i zagrebačkom glumicom Andreom Baković zapjevat će i predsjednik Društva dramskih umjetnika, prvak drame zagrebačkog HNK Goran Grgić. Iza sebe, kaže, ima tanko estradno iskustvo, nastup glumačke ekipe kabareta “Črni mačak” na Zagrebfestu.

– Ipak, treme nema. Pjesma “Ljudi zagorski” autora Leonarda Bakse Čečija napisana je tako da se jedan dio recitira, a drugi pjeva. Moj je taj govorni dio, dok će pjevački odraditi Andrea i Đuka. S nama su i kvartet Rucner, a aranžman je napravio maher naše tamburice Siniša Leopold – govori Grgić.

U završnoj je fazi i CD hrvatske ljubavne poezije koju s glumačkom divom Almom Pricom recitira upravo Goran. Potvrđuje da je tanka nit od recitiranja do estrade, jer pjevanje mu doista postaje izazov. Volio bi se okušati u duetu s Miroslavom Škorom.

– Škoro je moj Osječanin, gotovo smo iz istog kvarta i to mi se čini jako zgodna ideja – kaže Goran.

Iako na jesen s predstavom “I konje ubijaju, zar ne” odlazi na gostovanje u Sibir, Goran kaže kako će sve predstojeće obveze s lakoćom uskladiti. Čvrsto stisnute palčeve drži početku snimanja serije “Čuvaj se senjske ruke” u režiji Dejana Aćimovića. Kaže kako se nakon ljeta baca na vježbanje pjesme.

– Jako me veseli ovo iskustvo i podrška koju mi obitelj daje. Iako još nisu ni čuli pjesmu, svi zdušno navijaju da pobijedimo – govori Goran. Peteročlana obitelj Grgić ljeto provodi na relaciji Pag – Dubrovnik. Dok djeca uživaju u kupanju, Goran vodi uspješni festival “Novaljski trijatar”. Na Dubrovačkim ljetnim igrama glumi u “Skupu” i “Hamletu”, a u šali kaže kako putuju poput čergara. Uvijek zajedno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.