NA INSTAGRAMU

Salma Hayek pokazala kako je uživala u kupaćem kostimu, pratitelji: 'Najljepša žena na svijetu'

Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Salma Hayek i Owen Wilson na splitskoj rivi snimaju film 'Bliss'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Salma Hayek i Owen Wilson na splitskoj rivi snimaju film 'Bliss'
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Salma Hayek
Foto: instagram
24.07.2023.
u 19:18
Glumica je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako se druži sa suprugom, ali i zavodljivo pozirala te istaknula svoje obline.
Pogledaj originalni članak

Glumica Salma Hayek (56) prošlog je vikenda uživala na suncu u društvu supruga François-Henrija Pinaulta, a na Instagramu se pohvalila fotografijama u ružičastom kupaćem kostimu. Salma je podijelila nekoliko fotografija na kojima je pokazala kako se druži sa suprugom, ali i zavodljivo pozirala te istaknula svoje obline. Na prvoj u nizu fotografija Hayek u vodi pridržava njen suprug, a na drugoj fotografiji glumica briše oči nakon zarona, dok na trećoj pozira stojeći u vodi. 

- Uživam u prekrasnom blagoslovu sunca, vode i ljubavi - napisala je u opisu i dodala hashtag #zahvalna.

U vrlo kratkom roku je, zbog svog atraktivnog izgleda, glumica prikupila stotine tisuća lajkova, ali i oduševljenih komentara i komplimenata. "Prekrasna si", "Najljepša žena na svijetu", "Zadivljujuće", pisali su joj pratitelji.

Serija u ružičastom kostimu uslijedila je tjedan dana nakon što je glumica počastila svoje brojne pratitelje slikama u bikiniju.

- Budući da vam se svima najviše sviđaju moje slike u bikiniju, evo za vas i vježbanja u bikiniju. Mrzim vježbati, ali volim slaviti dobre trenutke plešući u vodi - napisala je tada, a objavu koja je prikupila više od dva milijuna lajkova zaključila je riječima: "Iskreno sam dirnuta i zahvalna za svu vašu ljubav i podršku".

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u podcastu 'Sredinom' arhitekt Amer Tanović pričao je o svom poslu i klijentima za koje  je radio u Americi, pa je otkrio i kako su na tom popisu bila i neka poznata imena poput Madonne i Marthe Stewart.  Otkrio je i jednu zanimljivu informaciju kako gradi kuću za jednu hollywoodsku glumicu i to na jednom otoku u Hrvatskoj. Riječ je o Salmi Hayek koju je Lijepa naša očito očarala dok je u Istri snimala film "Čuvaj me s leđa", a kada je prihvatio ovaj projekt Tanović nije bio svjestan kako ga je angažirala slavna glumica. 

-  Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su - ispričao je Amer u podcastu. Istaknuo je kako je Salma jako ljubazna osoba i suradnja s njom je ugodna, a nije otkrio na kojem našem otoku glumica gradi kuću i tek je natuknuo kako se radi o otoku na kojem joj ne trebaju tjelohranitelji, i nitko je ne fotografira i može u miru šetati i uživati. 

VIDEO Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Asterix
Asterix
20:01 24.07.2023.

Pratitelji su doista neka posebna sorta.

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:21 24.07.2023.

Jedna od najlipših žena na svitu...uz Monicu Bellucci i Sofiju Vergaru.