marko deša

Veliko srce bivšeg stanara Big Brothera! Uputio se pomoći obiteljima u Slavoniji

Zagreb: Ljudi se okupljaju kod Supernove odakle će krenuti u pomoć Slavoncima koji su stradali u olujnom nevremenu
Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL
1/5
24.07.2023.
u 15:31

Marko Deša snimljen je kako s grupom Zagrepčana skuplja stvari i priprema se krenuti prema Slavoniji gdje će pomoći obiteljima čija je imovina nastradala u nevremenu.

Nekadašnji stanar Big Brother kuće Marko Deša (40) pokazao je veliko srce. Marko, koji je inače kineziolog i kickboksač, svoju snagu odlučio je iskoristiti kako bi pomogao u Slavoniji. Naime, organizirana grupa Zagrepčana okupila se na parkiralištu ispred Supernove u Buzinu odakle je krenula prema Slavoniji gdje će dobrovoljno pomoći u raščišćavanju od nastale štete nakon nevremena. U toj skupini bio je i Marko, a na snimljenim fotografijama može se vidjeti kako su prikupljali pomoć.

VEZANI ČLANCI:

Deša se inače bavi humanitarnim radom i onima kojima je najpotrebnije pomaže u svakoj prilici, a nedavno je podijelio na društvenim mrežama kako je spreman s ekipom pomoći svima koji su izgubili krov nad glavom u užasnoj oluji.

- Evo nas sada opet, bauljamo po Slavoniji - napisao je, a u komentarima su dobili riječi podrške.

Marko je veliki ljubitelj biciklizma i koristi taj sport za pomoć drugima, a često na društvenim mrežama podijeli fotografije s partnericom Sandrom. 

Inače, Marka smo mogli vidjeti i ranije kako pomaže ljudima kojima je pomoć potrebna, a često i sam organizira humanitarne akcije.

Inače, Marko je u showu Big Brother sudjelovao u sezoni koja se snimala na Tajlandu, a svojom karizmom i šarmom oduševio je gledatelje tada.

VIDEO: 'Slavonijo, nisi sama': Epski primjer zajedništva Hrvata, pomoć napokon došla u Cernu

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:22 24.07.2023.

Ak se ide nekome pomoći tada se ne slikaje i ne zvoni na sva zvona.Ideš i to je to Sve ostalo samoreklama il misle da smo mi bedaki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije