još jedan u nizu

Sandi Cenov na meti prevaranata: Hakirali mu profil, on o svemu obavijestio pratitelje

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Aleksandar Sandi Cenov u svom kvartu na Britancu
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Aleksandar Sandi Cenov u svom kvartu na Britancu
Foto: Promo
Foto: Denis Miloš
Foto: Denis Miloš
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
20.07.2022.
u 17:15
Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Sandi Cenov (54) još je jedan u nizu poznatih osoba kojima je hakiran profil na društvenim mrežama. Pjevač je o svemu pratitelje izvijestio na Intagram profilu jer mu je hakiran onaj na Facebooku.

- Hakiran mi je profil na Facebooku pa eto... Nadam se da sam uspio spasiti Instagram! - napisao je pjevač na Insta Storyju. 

Foto: Screenshot

U zadnje vrijeme poznate osobe u Hrvatskoj na meti su hakera koji im blokiraju računa na Facebooku i Instagramu i često traže novac kako bi im profil opet bio aktivan. Ova situacija dogodila se prije nekoliko dana i dizajneru Ivici Skoki kojem su hakeri napali profil na Facebooku i kojem ne može pristupiti.

Sličnu situaciju prolazi i bivša manekenka Helena Šopar Zadro kojoj je hakiran Instagram profil njezinog modnog brenda koji je pokrenula sa sestrom Tamarom Šopar Rebić. Brojni su se još našli u sličnoj situaciji: novinarka Ivana Paradžiković, glumica Kristina Krepela, chef Mate Janković..

VIDEO>>Chris Rock, Matthew McConaughey, 'Borat', Woody Harrelson uživaju na jahti kod Dubrovnika!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar urokljivooko
urokljivooko
18:14 20.07.2022.

Srce mi krvari za svima vama i vašim "životnim djelima" na internetu 🤥 Da je sreće da vas sve skine od tamo pa da odahnemo i ovamo gdje se 50% sadržaja odnosi na vaše glupave objave!