na jadranu

Maja Šuput pokazala kako njezina obitelj uživa na odmoru, maleni Bloom ponovno bio zvijezda večeri

Foto: Instagram
1/15
20.07.2022.
u 15:09

Maja je pokazala kako je Bloom ponovno bio apsolutna zvijezda večeri te se igrao s bocama na stolu. - Mr. Bloom. Cure jeste za crno? - napisala je pjevačica pored snimke.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom odmara na našoj obali, a često sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeli neke detalje zajedničkog druženja. Najčešće se radi o snimkama na kojima je njezin preslatki sin. Ovoga puta tako je podijelila snimku iz jednog restorana.

Maja je pokazala kako je Bloom ponovno bio apsolutna zvijezda večeri te se igrao s bocama na stolu. - Mr. Bloom. Cure jeste za crno? - napisala je pjevačica pored snimke.

Foto: Instagram screenshot
Maja je na svojem Instagram profilu podijelila i fotografiju nastalu ispred restorana. Šuput je pozirala u zelenom cvjetnom kompletiću s kojim je kombinirala crnu torbicu. - To je taj osmijeh kad ja vidim restoran - napisala je u opisu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je trenutno s obitelji na Pagu, a prije nekoliko dana je otkrila da su bili an izletu na otoku Olibu gdje je uslikala svoju obitelj te se našalila kako joj je suprug posijedio. Nenad i Bloom na fotografiji nose identične kupaće. ''Slatki su ti oboje Majo'', ''Tata i sin imaju iste kupaće, bas slatko'', ''Modno usklađeni'', ''Naj'', samo je dio komentara.

Inače, Maja je vikend provela radno, a mnoge je oduševila izborom odjeće. Maja je opet nastupala na jednoj svadbi, a kako uvijek daje sve od sebe da se gosti, obitelj i mladenci zabave, tako uvijek i izgleda besprijekorno. Ovaj put se odlučila za haljinu svjetloplave boje s perjem, koja je sa strane imala veliki prorez. Haljina je inače rad dizajnerice Martine Ješe, supruge bivšeg nogometaša Vedrana Ješe. Na nogama je imala zlatne sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

VIDEO Shaquille O'Neal nastupio kao DJ na Krku, a pridružio mu se i Dončić: 'Svi s ovog područja odlični su strijelci'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije