Novi look

Sandra iz showa 'Ljubav je na selu' oduševila drastičnom promjenom imidža

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
16.03.2020.
u 14:26
Nakon izlaska iz showa odlučila se na promjenu koja joj odlično pristaje.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji showa „Ljubav je na selu“ Sandru Škrinjar upoznali su u ovoj sezoni kao kandidatkinju Dušana Golubovca. Ona se s Dušanom poznavala i prije showa, a spojila ih je teška životna situacija i oboje su djetinjstvo proveli u istom dječjem domu.

Kako je s Dušanom bila prijateljica, nije ju iznenadilo što je nju prvu poslao kući sa svoje farme. Nakon izlaska iz showa, odlučila je promijeniti izgled i više nije plavuša. Na Facebooku je podijelila fotografiju s novom frizurom i novom smeđom bojom kose, a njezini prijatelji s velikim odobravanjem i brojnim komplimentima dočekali su ovu Sandrinu promjenu.

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

I dok smo je u showu gledali bez make-upa na novoj fotografiji Sandra je gotovo neprepoznatljiva s upečatljivim make-upom. Nakon izlaska iz showa, o svom životu u domu je ispričala:

– Bilo mi je dobro tamo, navikla sam se. Kada sam se trebala vratiti tati, željela sam radije ostati u domu. Bilo je malo teško na početku, dok se ne privikneš, ali u domu su nam sve omogućili. Išla sam na balet pa su mi plaćali balet, išli smo na sve izlete, kada smo išli nekome na rođendan, dobili smo dar da mu odnesemo... Nikad se mi iz doma nismo osjećali drukčije od ostale djece u razredu. Nisu nas drukčije gledali, nisu se odvajali od nas, prihvatili su nas i nitko nije stvarao razliku. Naravno, bilo je i plača i suza i kazni jer je disciplina bila jako važna – ispričala je za RTL.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.