nezadovoljni gledatelji

TLZP užario društvene mreže: 'Ovo je negledljivo! Katastrofa. Doris, izdrži'

Foto: Nova TV
1/9
16.03.2020.
u 08:45

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, sinoćnja epizoda emisije ''Tvoje lice zvuči poznato'' mnoge je razočarala.

U drugoj epizodi nove sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pobjedu je odnijela pjevačica Lana Klingor Mihić. Lana je do pobjede došla zahvaljujući dvostrukoj transformaciji. Naime, u nekoliko minuta pretvorila se u dvije osobe. Lana je za zadatak dobila otpjevati duet
“Échame La Culpa’' Luisa Fonsija i Demi Lovato. Dok je na pozornici pjevala kao Fonsi, njezinu transformaciju u Demi gledatelji su mogli vidjeti na videozidu. Žiri je jednoglasno zaključio kako je Lana bila super, ali im se više svidjela kao Demi. No, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mišljenja oko Lanina nastupa su podijeljena.

1/10

"Inače mi je Lana jedna od naših iritantnijih estradnjakuša, ali večeras je rasturila, svaka čast!" napisala je jedna od gledateljica na Facebook stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Bilo je i onih koji nisu bili pretjerano oduševljeni viđenim.

"Lana je bila dobra, a večerašnja emisija predosadna!" konstatirala je pak druga gledateljica.

U moru komentara našli su se i oni koji smatraju kako je ovo ''najgora sezona ikad''. "Od glasova do maski. Sve je užas", poručili su.

Foto: Facebook/RTL

I ispod nastupa drugih kandidata redali su se komentari nezadovoljstva.  ''Nažalost, nikad lošija sezona'', ''Ova epizoda je negledljiva'', ''Pre pre loše''..., nizali su se komentari. Bilo je i onih koji su si dali više truda pa su tako svoje nezadovoljstvo i detaljnije pojasnili.

"Većina natjecatelja nepoznata, maske užas teži. Ovi muški svi pravi transići, žiri kao da je na silu tu gdje je, ova Celzijus vam je katastrofa sa svojim preseravanjem. Toliko čekana emisija, ali radije ću po stoti puta pogledati Titanik. Sorry, ali bez veze", poručio je nezadovoljni gledatelj kojeg se nije dojmila transformacija Marija Valentića u Doris Dragović. I nije bio jedini...

"Ne. To nije Doris! I ne mislim vokalno, to nitko i ne očekuje od njega, ali mogao je barem skinuti njezine pokrete. Da ne znam koga emitira nikada ne bi pogodila!" nadovezala se druga pratiteljica.

''Ovo je Doris Dragović s poteškoćama u razvoju'', ''Strašno'', ''Katastrofa, Doris, izdrži'', ''Meni izgleda kao Sandra Bullock'', samo su neki od komentara ispod nastupa Marija Valentića. 

Komentara 18

CR
crohumans
11:51 16.03.2020.

Pogrešno je što su napravili da nastupaju istovremeno za dva pjevača/pjevačice, pogrešan odabir kandidata, funkcija žirija je potpuno apsolutno besmislena jer sve kandidate hvale do te mjere da im je teško i hvalit više jer se ponavljaju pa im se na licu vidi "jao još jedna pohvala". Emisiju treba začinit.

ŽA
Žac123
09:29 17.03.2020.

Što stručnjaci kažu o negledljivom davežu lud zbunjen normalan kojim nas svakodnevno teroriziraju? Ovu emisiju što kritiziraju, sasvim je ok i naša je.

ZA
zagabria5
11:08 16.03.2020.

Ovo je najveća bljuvotiona koja je ikada prikazana na domaćim televizijama. Potpuno ponižavanje publike. Bojkotirajmo tu TV koja nas hrani takvim stvarima, dokažimo im da nismo niža rasa kakvom nas smatraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije