popularan srpski pjevač

Saša Matić rasprodao dva koncerta u Areni Zagreb, slušat će ga 40 000 ljudi

Foto: Antonio Ahel
Beograd: Saša Matić nastupio na Dan žena
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Beograd: Saša Matić najavio američku turneju, koncerte u regiji i veliki koncert u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Beograd: Saša Matić najavio američku turneju, koncerte u regiji i veliki koncert u Štark Areni
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Beograd: Dolazak uzvanika na proslavu vjenčanja Mihajla Šaulića i Marine Velimirović
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL
Herceg Novi: Koncert Saše Matića na glazbenom festivalu Skale 2022.
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL
Herceg Novi: Koncert Saše Matića na glazbenom festivalu Skale 2022.
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Dolazak uzvanika na proslavu Severininog 50. rođendana u klubu Mint
21.10.2022.
u 13:30
Saša Matić u Zagrebu će nastupiti u sklopu turneje „Dva života“. Nakon Zagreba odlazi u Kanadu gdje ga očekuje veliki solistički koncert u Torontu.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najpopularnijih srpskih pjevača Saša Matić (44) ovog vikenda nastupit će u našoj metropoli. Kako smo doznali od organizatora Matić je rasprodao dva koncerta u Areni Zagreb, a pred zagrebačku publiku stat će već večeras kada je zakazan prvi koncert dok će se drugi održati u subotu. U najvećim hitovima Saše Matića tako će uživati oko 40 000 ljudi. 

Koncerti će započeti u 20.00 sati, a Arena će za obožavatelje biti otvorena ranije. Koliko se raduje nastupima Matić, koji je prošle godine proslavio 20 godina karijere, ranije je otkrio i za srpske medije. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Radujem se koncertu, pogotovo ako se sjetimo da smo već napravili sjajnu atmosferu prije nekoliko godina u Zagrebu. Ovog puta ćemo sve ponoviti i napravit ću sve da publika ode sretna s koncerta - rekao je Saša Matić, a njegovu izjavu prenio Blic.  

Saša Matić održao je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni 2018. godina. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme "Kralj izgubljenih stvari", "Nađi novu ljubav", "Idemo anđele", "Prejako", "Ko si ti"... samo su neke od pjesama koje su dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine, odzvanjali velebnom arenom.

Inače, Matić će koncerte održati u sklopu turneje „Dva života“. Nakon Zagreba odlazi u Kanadu gdje ga očekuje veliki solistički koncert u Torontu. Potom u studenom putuje u Australiju, a nakon toga u Novi Sad, a potom se sprema i veliki koncert u Beogradskoj Štark Areni 28. ožujka 2023. godine.

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr