Inspiracija

ŠČ iz pjesme Leta 3 hit je na društvenim mrežama, a ovo su neke od najboljih fora i montaža

Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: GOK
Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: GOK
Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Opatija: Izvo?a?i stigli u dvoranu Marino Cvetkovi? gdje ?e se održati "Dora 2023."
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Foto: Reddit
Foto: Reddit
17.02.2023.
u 12:10
Nakon dugo vremena, zahvaljujući Letu 3, Hrvatska dobro kotira na eurovizijskim kladionicama, a prema tim procjenama, smiješi nam se i odlazak u finale ovog prestižnog natjecanja
Pogledaj originalni članak

Otkako je Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" pobijedio na Dori i predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji u Liverpoolu, izraz ŠČ postao je viralni hit i korisnici Reddita, Twittera i Instagrama dali su si truda i složili zanimljive montaže u kojima ŠČ ima glavnu ulogu. Neke od najzanimljivijih pogledajte u nastavku. 

Damir Martinović Mrle iz Leta 3 u razgovoru za HRT ovako je komentirao uzvik ŠČ: – To je jaka energetska složenica koja budi sreću pri izgovoru i može biti pozitivna pri meditaciji, ejakulaciji, pri špricanju određenih stvari, pri polijevanju vrtova, izaziva sreću i pozitivnu energiju.

Foto: Reddit

 

 

Nakon dugo vremena, zahvaljujući Letu 3, Hrvatska dobro kotira na eurovizijskim kladionicama, a prema tim procjenama, smiješi nam se i odlazak u finale ovog prestižnog natjecanja. Nina Kraljić je pjesmom "Lighthouse" 2016. godine kvalificirala Hrvatsku u veliko finale prvi put od 2009. godine, a nakon nje sljedeće je godine finale izborio i Jacques Houdek pjesmom "My friend". Nakon toga naši predstavnici nisu uspjeli izboriti odlazak u finale.

 

 

 

 

 

Foto: Reddit

Sudeći po reakcijama koje dolaze sa svih strana svijeta, Let 3 ima dobre šanse osvojiti publiku Eurovizije. Postavljala su se i pitanja o mogućim zabranama i cenzuri njihova nastupa u Liverpoolu, a Mrle na to gleda ovako. – Ako se nešto zabrani, onda ćemo ići kući, nećemo odstupati od našeg izričaja i biti ćemo ono što jesmo, no nema razloga da se išta zabrani i mislim da se stvari već unaprijed znaju i već bi bile zabranjene da je tako trebalo biti – poručio je Mrle.

VIDEO Let 3 nakon pobjede: 'Pjesmu nismo radili ni za Doru ni za Euroviziju nego za Let 3'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AL
Aleluja
13:24 17.02.2023.

Persona s brkovima nije referenca na Putina, već na Staljina.

AN
Andautonija
13:14 17.02.2023.

Ako je ovo hit ?, ovi koji su dali glas za ovo ruglo trebaju pod hitno posjetiti psihijatra. Zar nije dosta da nas predsjednik sramoti doma i u svijetu, a sad i ovo ostanimo doma da se ne sramotimo u kulturnijem svijetu.