Nova romansa

Selena Gomez i Orlando Bloom u vezi?!

Foto: Instagram
selena i orlando
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
orlando bloom
Foto: Press Association/PIXSELL
orlando bloom
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
orlando bloom miranda kerr
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Selena Gomez
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
selena gomez
Foto: BigPictures/PIXSELL
selena gomez bieber
29.04.2014.
u 07:34
Selena Gomez privlači sve veću medijsku pozornost. Nakon što se navodno pomirila s Justinom Bieberom te prestala pratiti sve svoje prijateljice na Twitteru, pojavili su se novi navodi o njenom ljubavnom životu...
Pogledaj originalni članak

Selena Gomez privlači sve veću medijsku pozornost. Nakon što se navodno pomirila s Justinom Bieberom te prestala pratiti sve svoje prijateljice na Twitteru, pojavili su se novi navodi o njenom ljubavnom životu. Naime, strani mediji raspisali su se o romansi lijepe Selene i glumca Orlanda Blooma. Selena i Orlando navodno su u vezi, a raspisali su se o tome New York Post i TMZ nakon što su uhvatili par zajedno na nastupu komičarke Chelseaje Handler. Ornaldo je ispred lokala zapalio cigaretu, a Selena mu je pravila društvo.

Nakon snimanja, zajedno su napustili snimanje. Kada su ih fotografi primijetili, počeli su ih fotografirati, a Orlando se zatim odmaknuo od Selene. Inače, osim Selenine turbulentne veze s Bieberom, i Orlando je imao tešku privatnu situaciju. Nakon nekoliko godina rastao se od supruge Mirande Kerr, s kojom ima trogodišnjeg sina Flynna. Priče o njihovoj vezi potpiruje i sama Selena koja je nedavno objavila fotografiju s Orlandom i Sethom Rogenom na svome Instagramu.

>>Okrenula se vjeri da izbjegne odlazak na odvikavanje u kliniku

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.