Nakon odmora u Dalmaciji

Severina otputovala na hit destinaciju svjetske elite, pozirala u haljini koja stoji 1050 eura

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.08.2023.
u 09:45
Severina se uputila na Azurnu obalu u poznato ljetovalište Saint-Tropez. Na Instagramu je otkrila i kako uživa u društvu prijateljica s kojima se uputila u popularni restoran LeClub55
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (51) kraj ljeta odlučila je provesti na poznatoj destinaciji na kojoj često uživaju najveće svjetske zvijezde. Naime, Severina se uputila na Azurnu obalu u poznato ljetovalište Saint-Tropez. Na Instagramu je otkrila i kako uživa u društvu prijateljica s kojima se uputila u popularni restoran LeClub55 gdje su uživale u morskim plodovima i torti od jagoda, malina i šumskih jagoda.

Pjevačica je pozirala u dugačkoj asimetričnoj ljetnoj haljini luksuznog londonskog brenda Roberta Einer, čija je cijena na službenoj stranici 899 funti (ili 1049.10 eura).

Foto: robertaeiner.com

Ispod Severinine objave odmah su uslijedili komplimenti pratitelja. "Uff, zgodna", "Slatkice", "Savršena za 10", "Najlipša", pisali su joj pratitelji. 

Prije odlaska u Francusku pjevačica je uživala na otočiću Vrniku nedaleko od Korčule i tamo "zasukala" rukave. Naime, na svom je Instagramu objavila video koji prikazuje kako u ležernom morskom izdanju lokalnom ribaru pomaže popraviti barku. 

"Ribanje i ribarsko prigovaranje", napisala je uz objavu. Mnogi su pohvalili njezinu volju da pomogne, a pozvali su je i da obiđe i druge hrvatske otoke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je ranije pratitelje ganula i emotivnom snimkom na kojoj plače usred koncerta zbog osobe koja joj se pridružila na pozornici. Naime, Severina je na koncertu u Makarskoj susrela svoju staru cimericu i prijateljicu Frančesku Beroš.

VEZANI ČLANCI: 

Frančeska joj se i pridružila na pozornici, a zajedno su otpjevale i Severinin hit "Virujen u te". Pjevačica se tijekom pjevanja sa svojom bivšom cimericom rasplakala, a nakon što je pjesma završila, Severina je otkrila svima da je tri godine živjela s Frančeskom.

"Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje nitko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste", rekla je Severina. Njihov susret je objavila i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KI
kiseli
12:25 28.08.2023.

Uzela 4000 kn kao pomoć za koronu. Vozi Porsche Cayene

OL
olujasviholuja
11:45 28.08.2023.

Nemojte 1050 eu ta halina košta? To je kupila u Hreljiču u prošli četvrtak

Avatar tuđinskekratkenoge
tuđinskekratkenoge
11:30 28.08.2023.

Bilo bi lijepo kada bi ova svjetska mega zvijezda tamo mogla i ostati.