Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku iz bolnice

Lijepa sestra Jerka Leke je rodila: Bebi je dala kreativno ime

Foto: Instagram
1/7
28.08.2023.
u 08:14

Leko je početkom ožujka s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila sretne vijesti o trudnoći s hercegovačkim poduzetnikom Josipom za kojeg se udala prošle godine.

Mlađa sestra Jerka Leke, Jelena Leko, rodila je sina. Dječaku je dala ime Raul Gabriel, a sretnu vijest podijelila je na svom Instagram profilu. 

- Bože hvala ti - napisala je Jelena uz sliku iz bolnice na kojoj se vide bebine ručice. 

Foto: instagram

Leko je početkom ožujka s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila sretne vijesti o trudnoći s hercegovačkim poduzetnikom Josipom za kojeg se udala prošle godine. "Jedva te čekam upoznati, dječače", napisala je Jelena uz video koji je objavila. U njemu je tako Jelena otkrila i da čekaju sina.
Atraktivna Jelena početkom lipnja javila se na Instagramu i ponosno pozirala s povećim trudničkim trbuščićem.

VEZANI ČLANCI:

- Uskoro počinje velika avantura - napisala je uz fotografije na kojima pozira uz slapove i drži se za trbuh, a prizorima je očarala svoje pratitelje.
"Prelijepa", "Blistaš", "Rastemo, rastemo", "Čestitke", "Nikad slađa", "Koja predivna trudnica", "Najljepša buduća mama", "Baš blistaš posebno", pisali su joj pod fotografijama. 

Inače, Jelena se nedavno vratila iz Dubaija kako bi započela život u Hrvatskoj. 
"Sada sam se već naviknula na život u Hrvatskoj jer sam uvijek u nekom pokretu i okružena s mnogo ljudi pa niti ne stignem razmišljati o Dubaiju. Tek ponekad kada ugledam na Instagramu fotografije prijateljica koje su ostale tamo pa me pomalo uhvati nostalgija, ali najviše zbog njih", rekla je jednom prilikom za RTL.

Jelena i Josip vjenčali su se u lipnju prošle godine, a zaljubljena mladenka, ali i njeni gosti tijekom vjenčanja dijelili su nekoliko fotografija i videa pa smo mogli vidjeti gotovo u stvarnom vremenu kako je Jelena za svoj važan dan obukla vjenčanicu kojom je istaknula dekolte, ali i duge noge zbog visokog proreza.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 1

AN
AnimaTor
09:49 28.08.2023.

Tko je ova.Još jedna "plastičarka" , mora paziti da nije na jakom suncu da se ne počme otapati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije