nižu se komplimenti

Severina pokazala sjajnu figuru u upečatljivom outfitu, pratitelji oduševljeni: 'Lara Croft se vratila'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Sanela Babić
Foto: Instagram
Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Jani Ugrin
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
26.07.2022.
u 07:00
Severina je pokazala svoju vitku liniju i utrenirane noge, a fotografije su kratkom roku skupile preko 12 tisuća lajkova te brojne komplimente pratitelja.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (50) na Instagramu je objavila fotografije koje su oduševile mnoge. Severina je podijelila dvije serije fotografija koje su nastale u backstageu na koncertu u Sloveniji gdje je nastupala, a pratitelje je posebno oduševila njezina upečatljiva modna kombinacija.

Kombinirala je crni top u stilu korzeta uz tajice s prozirnim detaljima i sandalama s potpeticom, a sve je upotpunila jednostavnim make-upom i visokim repom. Severina je pokazala svoju vitku liniju i utrenirane noge, a fotografije su kratkom roku skupile preko 12 tisuća lajkova te brojne komplimente pratitelja.

''Savršena'', ''Divna'', ''Zgodna'', ''Wow'', ''Ljepotica sa stilom'', ''Prezgodna'', ''Nikad nisi bolje izgledala'', ''Kakva moćna žena'', ''Bomba'', ''Sve u svemu Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija", ''Kakva kombinacija'', pisali su pratitelji.

Podsjetimo, Severina je tijekom svog ljetnog odmora nabasala na holivudsku elitu među kojom su Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen te reper Sean Combs poznatiji kao P. Diddy. 

Veselo društvo večeralo je na otoku Vrniku nedaleko od Korčule u restoranu Vrnik Arts Club, a upravo tamo sa svojom ekipom našla se i Severina koja snimku njihova susreta objavila na svom Insta Storyju. Pjevačica je u jednom trenutku prošla pored stola za kojim je bilo slavno društvo te ih ljubazno pozdravila, a slavni reper P. Diddy u tom je trenutku pogledao splitsku pjevačicu. -Pozdrav, Puff Diddy, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock... - napisala je Severina uz snimku. 

Nešto kasnije pohvalila se i uspomenom koju je njezin sin Aleksandar dobio od slavnog glumca Woodyja Harrelsona. - Mama, mama, dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venomu - napisala je pjevačica u opisu fotografije autograma koji će Aleksandra, ali i Severinu zauvijek sjećati na susret sa slavnim glumcem i redateljem. 

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
Pulchrum
12:26 27.07.2022.

Severina, dovoljno novaca imaš da kreneš novim putem, ne da tvoja polugola slika stoji naljepljena kod kojekakvih sumnjivih likova. Osvijesti se. Ovo što živiš nije život, samo si praviš nepotrebne probleme, gubiš dijete, predmet si sprdnje. Sve može drugačije. Simona ti je uzor. Ona je na vrijeme povukla kočnicu.

Avatar lasta mala
lasta mala
07:33 26.07.2022.

Samo je po jednome pamte.