OLIVER STONE

"Shia LaBeouf nije dovoljno lijep da bude novi Brad Pitt"

Foto: Pixsell
"Shia LaBeouf nije dovoljno lijep da bude novi Brad Pitt"
29.09.2010.
u 16:16
Bez obzira na kritike na njegov izgled, Stone dodaje da je LaBeouf bio savršen izbor za ulogu Jakea Moorea u nastavku filma iz 1987. jer joj se maksimalno posvetio, čak i u slobodno vrijeme.
Pogledaj originalni članak

Iako hvali njegovo glumačko umijeće, redatelj Oliver Stone kaže da Shia LaBeouf nikada neće postići slavu kao Brad Pitt jer nije dovoljno zgodan.

Stone, u čijem filmu “Wall Street: Money Never Sleeps” 24-godišnji Shia glumi budućeg zeta Michaela Douglasa, ne može se nadiviti profesionalnosti mladog glumca, no ističe da to nije dovoljno da bi se stekla titula filmske ikone.

- LaBeoufova izvedba pred kamerama je vrhunska, poput čarolije. No, on nije baš najljepši momak na planetu i sigurno nije novi Brad Pitt – kaže redatelj. Bez obzira na kritike na njegov izgled, dodaje da je LaBeouf bio savršen izbor za ulogu Jakea Moorea u nastavku filma iz 1987. jer joj se maksimalno posvetio, čak i u slobodno vrijeme.

- Čak i kad bi imao slobodan dan, vrijeme bi provodio proučavajući ulogu i bankarsko poslovanje. Jako me podsjeća na Toma Cruisea otprije 20 godina jer obojica imaju nevjerojatnu količinu energije. Postoji dobar razlog zbog kojeg njih dvojica uvijek trče u filmovima - govori Stone.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.