život na vagi

Sjećate li se Josipe? U show je ušla sa 146 kg, a evo kako izgleda četiri godine nakon snimanja

Foto: Instagram
Josipa Lopac
Foto: Instagram
Josipa Lopac
Foto: Instagram
Josipa Lopac
Foto: RTL
Josipa Lopac
14.06.2022.
u 13:08
Josipu mnogi pamte po pozitivnosti koju je ona donijela u show. Nakon završetka showa, Lopac je nastavila trenirati i paziti na prehranu. Na svojem Instagram profilu pokazala je kako danas izgleda.
Pogledaj originalni članak

Natjecateljica treće sezone showa ''Život na vagi'' Josipa Lopac u emisiju je ušla sa 146 kilograma, a zahvaljujući disciplini, treninzima i zdravijoj prehrani na kraju showa imala je 89 kilograma. Nakon završetka showa, Lopac je nastavila trenirati i paziti na prehranu. Trenutačno je na odmoru, a  na svojem Instagram profilu pokazala je kako danas izgleda. 

 

Inače, Josipu mnogi pamte po pozitivnosti koju je donijela u show. Prošle godine sa suprugom je proslavila i šestu godišnjicu braka, a on joj je i najveća podrška. Pri ulasku u show otkrila je da se debljati počela kada se udala, jer nije nikoga poznavala te je stalno bila kod kuće.

Prisjećajući se dana finalne emisije priznala je kako nije uvijek bilo lako u toj borbi s viškom kilograma. – Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvijek trebamo nastaviti dalje, bez obzira na to gdje smo skrenuli s puta!  Godina dana od finala je prošlo – napisala je i dodala kako je imala težak put, ali sada je sretna i zadovoljna. Doduše, Senjanka se malo opustila i vratila neke kilograme pa je na vaganju tijekom snimanja 3. sezone imala 92 kilograma. U daljnjem radu i napretku motivaciju joj pruža 21 godinu stariji suprug Boris kojeg poznaje više od deset godina.

– Kad god pomislim da više ne mogu, on mi kaže: "Možeš, još imaš snage, nema predaje, idemo dalje" – rekla je jednom prilikom Josipa.

VIDEO Željko Kerum zapjevao je Cocin hit i osramotio se

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar MinerVlado
MinerVlado
19:12 14.06.2022.

Ko je ova lijeva na naslovnoj slici?? Ta je prava! Baš je sexi! Ostale su šrot.

DU
Deleted user
18:21 14.06.2022.

Izgleda isto.....