Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorila dušu

Udovica Šabana Šaulića još uvijek je neutješna: 'Ova samoća me ubija, još se nisam privikla'

Foto: instagram
1/8
14.06.2022.
u 11:30

Šaban je preminuo u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod njemačkog Bielefelda 17. veljače 2019. godine.

Gordana Šaulić, supruga preminulog legendarnog srbijanskog pjevača Šabana Šaulića, otvorila je dušu za srpske medije o svom stanju i samoći nakon smrti supruga. 

- Solidno sam, solidno. Imam više vremena za sebe nego prije. To je više neko vrijeme s obitelji, prijateljima, za neka putovanja, to je sad neko vrijeme koje imam za sebe - kazala je Šabanova udovica za Blic. 

- Djeca odavno nisu tu, sad je prisutna u mom životu neka drugačija samoća. Nije onako kao kad poželiš da zbog djece imaš samo malo mira... Ova samoća malo ubija. Nisam se privikla na situaciju, koliko god vremena, godina prošlo. Mislim da nikad i neću - dodala je Gordana. 

Podsjetimo, Šaban je preminuo u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila kod njemačkog Bielefelda 17. veljače 2019. godine. Šaban Šaulić izgubio je život pri povratku s nastupa. Vozač Mazde koji ga je usmrtio vozio je pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole, a ovog siječnja osuđen je na tri godine zatvora.

Supruzi legendarnog pjevača dan suđenja je bio jako težak i stresan.

– Ne znam kako će mi biti kada vidim tog čovjeka u sudnici. Sve to za mene je veliki šok. Odvratno se osjećam i sve to mi je stresno – izjavila je za Blic uoči suđenja Gordana Šaulić. 

– Ne postoji kazna koja mi može vratiti muža, oca moje djece i djeda mojih unuka. Ali neko mora odgovarati za to što su dvije obitelji unesrećene i dva života ugašena. I za to što je naš kum Slobodan Stojadinović ostao invalid. Ništa mi ne znači hoće li krivac dobiti pet godina robije ili doživotnu kaznu, ali mora snositi odgovornost za to što je učinio – rekla je nedavno Gordana Šaulić.

VIDEO>>Sarah Ferguson posjetila Vukovar i naučila još jednu hrvatsku riječ

Komentara 5

HE
Herceg56
12:41 14.06.2022.

Kad će te nešto napisati o hrvatskom patrioti i domoljubu Ivi Fabijanu?!

Avatar Potegni!
Potegni!
12:07 14.06.2022.

Pa mi nude pretplatu+arhivu za 149 kn 😏 Za ovo?! Prije bih ih spalila!

ZA
zagabria8
12:23 14.06.2022.

Očito mu je oprostila malo šaranja sa strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije