POP-ZVIJEZDA

Sjećate li se Sabrine i njezina hita 'Boys'? Još uvijek izgleda fenomenalno!

Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Instagram
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Screenshot
Sabrina Salerno
Foto: Instagram
Sabrina Salerno
Foto: Instagram
Sabrina Salerno
20.06.2020.
u 12:09
Nakon uspjeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta se pokušala vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie
Pogledaj originalni članak

Ako ste odrastali u 80-im godinama prošlog stoljeća, onda ste spot za Sabrininu pjesmu "Boys" vidjeli mnogo puta. Sabrina Salerno bila je talijanski odgovor na Samanthu Fox, a spot u kojem joj bujne grudi ispadaju iz tijesnog kupaćeg kostima postao je legenda popkulture.

Premda je nakon pjesme koja je došla na prva mjesta mnogih europskih top lista izdala još nekoliko singlova, danas je svi pamte samo po tom jednom hitu.

 

Nakon uspjeha pjesme "Boys" Sabrina se dugo borila s depresijom, a život na selu s obitelji donio joj je mir. Nekoliko puta se pokušala vratiti na scenu, a zanimljivo je da je 2010. sa Samanthom Fox snimila pjesmu "Call Me", obradu velikog hita grupe Blondie.

Prije tri mjeseca proslavila je 52. rođendan i još uvijek izgleda fenomenalno. Na Instagramu je prati 106 tisuća ljudi, koje često počasti fotografijama u kupaćem kostimu.

Foto: Instagram
Sabrina Salerno

– Ne postoji stvar koja me više razgali od Sabrine u bikiniju – napisao joj je jedan obožavatelj kad je objavila nekoliko fotografija na bazenu.

Sabrina je od 2006. u braku s poduzetnikom Enricom Montijem, s kojim je zajedno od 1994., te ima 16-godišnjeg sina Lucu Mariu. Da je Sabrina Talijanima i dalje draga mogli smo vidjeti na ovogodišnjem Sanremu, gdje je izvela svoj bezvremenski hit "Boys". 

 


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
17:36 21.06.2020.

Gledala sam je prošle veljače na Sanremu..prava sexy-bomba, bila i ostala..a sa godinama je postala još profinjenija i ženstvenija

Avatar KIopp
KIopp
13:30 20.06.2020.

Kako se nebi sjećao. Kazeta sa tim spotom mi je zapetljala videorekorder, koliko sam pauzirao i vrtio natrag.

SA
samoborka
21:10 21.06.2020.

Zgodna