jeziva istina

Skandal trese modni svijet: Slavni dizajner suočava se s teškim optužbama za zlostavljanje

Foto: profimedia
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
24.02.2021.
u 19:30
Kad se priča proširila, mnogi su krenuli iznositi svoja iskustva s njim, kako ih je drogirao, zlostavljao i silovao.
Pogledaj originalni članak

Modni dizajner Alexander Wang (37) mnogima je jedan od najtalentiranijih dizajnera koji već 16 godina piše modnu povijest. No, početkom godine Wang se suočio s optužbama kako je seksualno zlostavljao modele, ali i ne samo njih, a sve je počelo kada je krajem prošle godine nepoznati korisnik na Instagramu ispričao prljave detalje o njihovom susretu.

Kad se priča proširila, mnogi su krenuli iznositi svoja iskustva s njim, kako ih je drogirao, zlostavljao i silovao. Također, model i dizajner Owen Mooney optužio je dizajnera da ga je zlostavljao u jednom noćnom klubu još 2017. godine. 

21-godišnji Keaton Bullen sad je za BBC ispričao svoje iskustvo, a on je za sad posljednji koji je optužio slavnog dizajnera za seksualno napastovanje.

Izjavio je da ga je Wang napao u noćnom klubu Fishbowl u New Yorku 2019. godine. Iako dizajner odbacuje optužbe, odvjetnica Lisa Bloom već sad zastupa 11 klijenata koji Wanga optužuju za njegovo neprimjereno ponašanje, pišu strani mediji. 

- Bio sam s prijateljem, a Alexander nas je u jednom trenutku pozvao za svoj stol. Ponudio nas je pićem i odveo na plesni podij. U ranim jutarnjim satima počeo me seksualno napadati. Odjednom mi je otkopčao hlače i počeo me hvatati za spolovilo pred gomilom ljudi. Potpuno sam se 'smrznuo'. Rekao mi je da me želi povesti kući sa sobom. Osjećao sam se grozno, pobjegao sam najbrže što sam mogao - ispričao je Keaton, koji nije poduzeo pravne korake protiv Wanga jer se bojao osude javnosti.

hrt-ov voditelj

Aleksandar Stanković otvoreno: Dva puta mi se u životu dogodilo da me izbace iz kafića

"Zabranjivati ljudima ulaze u kafiće je diskriminacija. Tu nema nikakvog ali. Dva puta mi se u životu dogodilo da me izbace iz kafića i to zbog onoga što jesam – Aleksandar Stanković, novinar. Jednom je to tražio vlasnik kafića, jednom su to tražili gosti. Oba puta sam izašao i osjećao se us*ano zato što to i jest s*anje. Zajednica u kojoj živimo ne bi trebala biti takvo mjesto", napisao je Stanković

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz