Kriv je Leo Vidmar!

Skandalozno: ESC Life pružaju Bad Influence

Foto: Printscreen/Youtube
ESC Life
Foto: Facebook
esc life
Foto: PR FOTO
ESC Life
Foto: PR FOTO
ESC Life
01.08.2016.
u 17:30
Pjesmi Bad Influence njezin vizualni oblik podario je Leo Vidmar.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački bend ESC Life ima novi spot i to za pjesmu Bad Influence. Pjesmi Bad Influence njezin vizualni oblik podario je čuveni Leo Vidmar. Javna promocija spota održala se u subotu u podrumu Pločnika. Bad Influence je skinuta sa njihovog prvijenca Access All Areas, izdatog na vinilu i CD-u preko PDV-a. Ovo je drugi spot ESC Lifea sa spomenutog prvijenca. 

Pjesmu Bad Influence i ostale uratke ESC Lifea moći ćete poslušati prilikom njihovog nastupa 27. kolovoza u dvorištu zagrebačkog kluba Močvara u sklopu Beeryard festivala

ESC Life postoji od jeseni 2013. i čine ga glazbenici koji više od desetljeća sviraju na alternativnoj sceni. Nastali iz bendova različitih glazbenih usmjerenja (Hemendex, ST!LLNESS, Man Zero, Umor), željeli su bend koji bi povezao njihovu ljubav prema jednostavnim i zaraznim pop melodijama te distorziranim gitarama.

ESC Life je svoje utjecaje pronašao u indie rock sceni 80-ih i 90-ih godina, od Pixies, Sebadoh, Superchunk, Husker Du, Dinosaur Jr. pa do Weezer i Hold Steady. 2014. godine bend je svirao na festivalu SuperUho u Šibeniku, a na jesen je odradio turneju po jugoistočnoj Europi kao prateći bend i predgrupa legendarnom glazbeniku Grantu Hartu (Husker Du, Nova Mob). S njim su odsvirali koncerte u Austriji, Hrvatskoj, Srbiji, Makedoniji i Bugarskoj, a bili su i predgrupa kultnom indie rock bendu Sebadoh u Tvornici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.