Nije joj se svidjelo

Slavlje zbog pobjede nije oduševilo bivšu djevojku Dinamovca: Ne možete to raditi

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: reuters
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
19.03.2021.
u 13:11
Anđela Šimac bila je u vezi s Lirimom Kastratijem i nedavno su prekinuli, ali ona je uvjerena kako će izgladiti nesuglasice.
Pogledaj originalni članak

Cijeli Zagreb sinoć je slavio pobjedu Dinama, vatromet te i poneka petarda odjekivali su u svakom zagrebačkom kvartu a na ovo slavlje reagirala je manekenka Anđela Šimac (25) poznata i po vezi s igračem Dinama Lirimom Kastratijem. Objavila je video u kojem je snimljen pas koji se trese od straha od zvukova petardi i napisala je: Dragi ljudi, nisam protiv slavlja, ali smatram da susjedstvo u kojem svaka druga kuća ima psa (i to vani) nije mjesto za paliti vatromet. Lako je u stanu ili unutar kuće, muzika se pojača, ali ne možete to raditi u tako malom susjedstvu sa psima van.

Foto: instagram

Prije ovog Instagram storyja objavila je još jedan koji je kasnije izbrisala u kojem je napisala: Ok Dinamo je pobijedio, ali dragi susjedi bušit ću vam osobno svima gume koji ste zapalili vatromet. Mislite li imalo na pse? Smeća crknite.  Nedavno je Anđela izbrisala sve fotografije s Kastratijem jer su se pojavile trzavice u njihovoj vezi, a povod nesuglasicama je bio video Anđele i njenog bivšeg dečka Marija Balotellija. Kastrati je prema Anđelinim riječima znao da je ona prije dvije godine bila s Balotellijem u vezi ali naljutio se kad je vidio sporni video koji je snimila Anđela i na kojem Balotelli igra PlayStation dok ona suznih očiju to snima. Kako je Anđela kasnije objasnila taj video je snimila u trenutku kad je Balotelli bio ljut na nju i imao je jedan od svojih ljubomornih ispada, a objasnila je i kako je Kastrati reagirao kada je dobio ovaj video.

- Lirim zna za vezu s Balotellijem, ali povrijedio ga je video. Posvađali smo se i prekinuli – rekla je Anđela koja je bez obzira na prekid nedavno navijala za svog dragog kada je igrao, a uvjerena je kako će se ona i Lirim izgladiti sve probleme i kako će se vjenčati. Dodala je i kako je vezu s Balotellijem prekinula jer njezina obitelj nije baš odobravala tu romansu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KA
Kakodane
13:46 19.03.2021.

Kada je na redu 2. HNL? Pitam za rođaka.

ME
medvedgrad
16:50 19.03.2021.

Prirodna, pametna, obrazovana, pristojna,,,zaista ima krasnih cura. A ima i ovakvih..

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
13:52 19.03.2021.

Pametna si, a i pismena - vrlo! Zašto već više netko ne zavari šahtove da ovakvi ne mogu svako malo izgmizati iz kanalizacije?