nije ju briga za izgled

Slavna glumica 2014. se povukla iz Hollywooda, a sada šokirala izjavom: Uopće se ne umivam, ja sam kao divlja životinja

Foto: Youtube Screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
13.03.2022.
u 16:20
No, s obzirom na to da su mnogi još uvijek zainteresirani za to kako Cameron izgleda, njene fotografije nerijetko se mogu vidjeti na društvenim mrežama i portalima, zbog čega mnogi komentiraju, a neki i kritiziraju njen izgled. Sada je Diaz otkrila kako se zbog toga osjeća
Pogledaj originalni članak

Nekada omiljenu glumicu Cameron Diaz (49) prije nekoliko godina odlučila se povući iz glume kako bi se posvetila obitelji, pa ovu nekad omiljenu plavušu rijetko možemo vidjeti u javnosti. Iako živi daleko od svjetla reflektora, paparazzi ju i dalje prate u stopu, a njezina odluka o povlačenju iz glume šokirala je mnoge 2014. godine.
No, s obzirom na to da su mnogi još uvijek zainteresirani za to kako Cameron izgleda, njene fotografije nerijetko se mogu vidjeti na društvenim mrežama i portalima, zbog čega mnogi komentiraju, a neki i kritiziraju njen izgled. 
Sada je Cameron otkrila kako se zbog toga osjeća. 

- Ja sam kao divlja životinja. Više me nije briga kako izgledam i to je zadnje što mi je na pameti, Dpslovno ništa ne radim po pitanju svog izgleda, čak se ni ne umivam. Imam milijune proizvoda koji jednostavno stoje na polici i skupljaju prašinu - kazala je Diaz. 

- Dvaput mjesečno, ako se odlučim stavim nešto na lice, a prioritet mi je, s obzirom na to da ću uskoro napuniti 50 godina, da ostanem jaka. 

Diaz je nedavno gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji "Hart to Heart" i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla. - Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou.

Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - objasnila je Diaz, pa dodala kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkivala. 

- Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati - dodala je glumica, a 2015. godine vjenčala se za Benjamina Maddena. Četiri godine kasnije supružnicu su postali roditelji malene Raddix, a Cameron kaže kako joj su joj se zasnivanjem obitelji ispunile sve želje.

- Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TT
tik tak
19:35 13.03.2022.

Ne umiva se ne pere se pa onda ne može snimati filmove za odrasle...To smrdi ka tvor...

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:06 14.03.2022.

Nije li jednom rekla da ne pušta vodu u wc-u zbog štednje?

VT
Vlad-Tepes
17:05 13.03.2022.

Ne seri