Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi je kritiziraju

Influencerica iz Rusije objavila je video na kojem plače zbog zabrane Instagrama: 'Zbog njega se budim j*** pet godina'

Foto: Twitter
1/3
13.03.2022.
u 14:20

Influencerica je u videu rekla kako joj ta društvena mreža nije samo izvor zarade. "Mislite li da mi je Instagram samo izvor zarade? Instagram je za mene život. Zbog njega se budim, s njim idem spavati je*** pet godina" kazala je u videu.

Nexta, bjeloruski blog sa sjedištem u Poljskoj (jer se u Bjelorusiji njihovo djelovanje smatra ekstremizmom), koji dijeli informacije o stvarnom stanju u Rusiji, Ukrajini i Bjelorusiji putem videa koji primaju od stanovnika tih zemalja na Telegramu i YouTubeu, objavio je na Twitteru video jedne Instagram zvijezde iz Rusije koja plače zbog toga što ta društvena mreža više nije dostupna u njenoj domovini. 

 

Video su podijelili uz opis: 'Jedna ruska blogerica plače jer će za dva dana prestati raditi Instagram. Nije ju briga za tisuće mrtvih ljudi, pa ni njene sunarodnjake, Očito, najveća joj je briga to što neće moći objavljivati fotografije hrane iz restorana'.
Influencerica je u videu rekla kako joj ta društvena mreža nije samo izvor zarade. 

"Mislite li da mi je Instagram samo izvor zarade? Instagram je za mene život. Zbog njega se budim, s njim idem spavati je**** pet godina" kazala je u videu. U komentarima su krenule brojne kritike na ovaj video koji je objavila. 

Osim nje, influencerice čiji je identitet nepoznat, o zabrani Instagrama oglasile su se i druge popularne korisnice te društvene mreže, Liza Lukaševa i Anna Ivanova. One su pozvale pratitelje da se prebace na Telegram i VKontakte - rusku verziju Facebooka. 
"Milijuni storyja, tisuće postova, tisuće sretnih uspomena koje sam podijelila s vama, vaša podrška, ljubav, glazba koju sam mogla dijeliti s vama, to nas je sve ujedinilo u veliku insta-obitelj. Skoro pet milijuna ljudi u deset godina. Sigurna sam da će stvari postati bolje, ali sad nam samo želim mir i snagu da ovo preživimo. Čekam vas na Telegramu i VK grupi." napisala je Ivanova koju je na Instagramu pratilo 4.4 milijuna ljudi. 

VIDEO Uz izbjeglice iz Ukrajine bježe i njihovi kućni ljubimci: "Ne možemo živjeti bez njih"

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar miran.beri
miran.beri
14:38 13.03.2022.

Evo zašto svijet ideu u k****. Ego, taština, sebičnost i samodopadnost.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
15:15 13.03.2022.

Kao da su "naše" influencerice drugačije. Sve je to ista pašta.

DU
Deleted user
14:33 13.03.2022.

Bolesno - ekstra bolesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije