najteži tjedan u životu

Slavna komičarka otkrila da joj je sin završio u bolnici: 'Osjećaj je strašan'

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Amy Schumer
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Amy Schumer
Foto: PA/Pixsell
Amy Schumer
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.11.2022.
u 06:30
Komičarka i glumica Amy Schumer na Instagramu je podijelila kakvu je dramu proživljavala prošlog tjedna kada joj je trogodišnji sin Gene bio hospitaliziran zbog virozne infekcije dišnih puteva,
Pogledaj originalni članak

Komičarka i glumica Amy Schumer (41) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila kakvu je dramu proživljavala s trogodišnjim sinčićem Geneom koji je prošloga tjedna bio hospitaliziran zbog virozne infekcije dišnih puteva.

- Iza mene je najteži tjedan u životu. Propustila sam probu za snimanje jer sam sina vodila na hitan bolnički pregled zbog otežanog disanja na granici gušenja. U bolnici smo proveli cijeli dan i suosjećam sa svim roditeljima koji su to prošli ili upravo prolaze, osjećaj je strašan – otkrila je te dodala da je nakon terapije njezin sin otpušten na kućno liječenje te da se sada osjeća puno bolje.

Inače, fotografije koje je komičarka objavila uz ovu poruku one su koje su nastale na snimanju. Naime, Schumer je proteklog vikenda vodila emisiju Saturday Night Live. Profesionalno je odradila svoje zadatke pred kamerama, a show je započela šaljivim monologom o Kanyeu Westu i svemu što se s američkim reperom događalo proteklog tjedna. U objavi na društvenim mrežama otkrila je i kako su joj kolege jako pomogli s obzirom na privatne probleme koje je imala te joj bili podrška. 

- Razlog zašto je toliko zabavno raditi na ovome showu su ljudi koji tamo rade iza scene – napisala je, a zatim navela imena nekih kolega.

- Hvala svima koji rade na showu kao i doktorima i sestrama koji su nam pomogli – zaključila je Schumer.

Podsjetimo, komičarka se i sama borila sa zdravljem, a potom je progovorila o važnosti mentalnog zdravlja. Amy se borila s trihotilomanijom, odnosno navikom čupanja kose, što je inače poremećaj kontrole impulsa.

- Mislim da svatko ima veliku tajnu i to je moja – kazala je američkim medijima te otkrila da se dugo sramila svog poremećaja. Amy je ispričala da su joj se ovi simptomi javili nakon obiteljskih problema, odnosno kada je njezin otac proglasio bankrot, a majka ga ostavila zbog drugog muškarca, jer se on borio s multiplom sklerozom.

VIDEO Koprivnica: Severina povodom Dana grada napravila veliki tulum za nekoliko tisuća obožavatelja

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.