Zahvala surogat majci

Rebel Wilson podijelila je sretnu vijest da je postala mama: Ona je prekrasno čudo

Rebel Wilson
Foto: Instagram
1/6
07.11.2022.
u 19:33

Hvala vam što ste mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar, napisala je uz fotografiju svoje kćeri kojoj je dala ime Royce Lillian.

Komičarka i glumica Rebel Wilson sve je iznenadila i razveselila novom objavom na društvenim mrežama. 

- S ponosom objavljujem rođenje svog prvog djeteta, Royce Lillian koju mi je prošlog tjedna rodila surogat majka. Ne mogu čak ni opisati ljubav koju gajim za nju, ona je prekrasno čudo! Zauvijek sam zahvalan svima koji su sudjelovali, (znate tko ste), ovo je nastajalo godinama...ali posebno želim zahvaliti svojoj prekrasnoj surogat majci koja ju je nosila i rodila s takvom milosti i toliko brižno. Hvala vam što ste mi pomogli osnovati vlastitu obitelj, to je nevjerojatan dar. Najbolji poklon ikad!! Spremna sam dati malenoj Royce svu ljubav koju može zamisliti. Brzo učim o svemu i imam veliko poštovanje prema svim mamama! Ponosan što sam u vašem klubu. - napisala je Rebel i podijelila fotografiju svoje djevojčice. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

 

Wilson je za časopis People u svibnju rekla da je 2020. izgubila dosta kilograma u nadi da će joj to pomoći da postane mama jer joj je liječnik za neplodnost rekao da će imati veće šanse za trudnoću ukoliko izgubi višak kilograma. U lipnju je Rebel svoje obožavatelje iznenadila kada im je predstavila svoju novu ljubav.

- Mislila sam da tražim Disneyjevog princa... ali možda je ono što mi je stvarno trebalo cijelo ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza - napisala je 42-godišnja glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojom djevojkom Ramonom Agrumom. Rebel je tako javnosti i službeno priznala da je lezbijka, a s Ramonom se prije toga pojavljivala na brojnim događanjima i svi su mislili da su samo prijateljice.

VIDEO Vjenčale se Miss Argentine i Portorika: Svoju vezu držale su u tajnosti!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije