MERYL STREEP

Slavna oskarovka razvodi se od supruga nakon 45 godina braka, tajnu su dugo čuvali

Foto: Profimedia
Meryl Streep i Don Gummer
Foto: J.Lingo/Press Association/PIXSELL
Meryl Streep i Don Gummer
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Meryl Streep
Foto: Reuters
Meryl Streep
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
meryl streep
Foto: Reuters
Meryl Streep
21.10.2023.
u 15:46
Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, a iako će se uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote, rekao je glasnogovornik holivudske glumice za Page Six.  Zanimljivo je da se o njihovom razvodu pisalo još 2014. godine, kada su izašli memoari Jacka Nicholsona u kojoj piše kako je imao aferu s Meryl potkraj 80-ih.
Pogledaj originalni članak

Oskarovka Meryl Streep (74)  razvodi se od supruga Dona Gummera (76) nakon 45 godina braka.

- Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, a iako će se uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote, rekao je glasnogovornik holivudske glumice za Page Six.  Zanimljivo je da se o njihovom razvodu pisalo još 2014. godine, kada su izašli memoari Jacka Nicholsona u kojoj piše kako je imao aferu s Meryl potkraj 80-ih. No čak je i preko tih glasina Don uspio prijeći, ali zato navodno nije mogao oprostiti Meryl što je bila više posvećena poslu nego obitelji.

Par se upoznao 1978. nakon što je tadašnji dečko Meyl Streep John Cazale preminuo od raka kostiju. Par je bio zaručen, a Cazaleova zadnja uloga bila je u "Lovcu na jelene", u kojem je glumila i Meryl. Nakon njegova smrti utjehu je pronašla u Donu, koji je bio prijatelj njezina brata. Šest mjeseci kasnije stali su pred oltar, a unatoč tome što su prije braka kratko bili u vezi, njihova ljubav dugo je opstala. U braku su dobili četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea, glumice Mamie Gummer, Grace Gummer i Louisu Jacobson, koje su odgojili u svojoj vili u Connecticutu.

VEZANI ČLANCI: 

Imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker, dok Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem. Grace je nedavno rodila svoje prvo dijete sa svojim suprugom, producentom Markom Ronsonom.
Par je zadnji put u javnosti zajedno viđen još 2018. godine na dodjeli Oscara. 

Podsjetimo, Streep drži rekord po broju nominacija za Oscara, njih 18. Prvi put je nominirana 1979. za film Lovac na jelene. 15 od 18 nominacija bilo je za najbolju glavnu glumicu, a 3 za sporednu.Osvojila je 3 Oscara do sada, zadnjeg za svoju ulogu kao Margaret Thacher u Željeznoj dami (2012). Jedna je od šestero ljudi koji su dobili 3 oscara za glumu. 

Osim toga, drži rekord i s 8 osvojenih natjecateljskih Zlatnih globusa za film. Barbra Streisand ima 9 Zlatnih globusa od kojih su mnogi počasnii. Meryl Streep drži i rekord kao najnominiranija osoba za Zlatni globus s 28 nominacija. 

VIDEO: Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a onda se sve raspalo 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.