mamila uzdahe

Slavni nogometaš našao se na meti kritika zbog golišavog izdanja supruge: 'Reci joj da se pokrije'

Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE
Missing Headline 2022-05-25
Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE/ BESTIMAGE
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.06.2022.
u 20:44
Nogometaš PSG-a Achraf Hakimi našao se na meti kritika nakon što je sa suprugom, španjolskom glumicom Hibom Abouk prošetao crvenim tepihom filmskog festivala. Hakimi je za ovu prigodu odabrao elegantno crno odijelo, dok je njegova supruga poglede privlačila u bijelom kompletu s izrezima i dubokim dekolteom
Pogledaj originalni članak

Nogometaš PSG-a Achraf Hakimi našao se na meti kritika nakon što je sa suprugom, španjolskom glumicom Hibom Abouk prošetao crvenim tepihom filmskog festivala. Hakimi je za ovu prigodu odabrao elegantno crno odijelo, dok je njegova supruga poglede privlačila u bijelom kompletu s izrezima i dubokim dekolteom koji je naglasio njezinu figuru, no njezino golišavo izdanje nije se svima svidjelo.

''Gdje ti je čast?''. ''Nemate pristojnosti, ovo je strašno'', ''Uopće ne poštuješ svoju vjeru'', ''Reci joj da se pokrije'', ''Što je ovo?'', ''Kako si joj dopustio da ovako izađe iz kuće?, samo je dio komentara ispod fotografije koju su objavili na društvenim mrežama.

Inače, marokanski nogometaš prošlog je ljeta iz talijanskog Juventusa prešao u francuski PSG za 71 milijun eura. Lijepa glumica i nogometaš zajedno su dobili dvoje djece, a detalje iz svog privatnog života redovito dijele s pratiteljima na društvenim mrežama.

-Oduvijek sam sanjala imati sigurnost, sreću i obitelj i pronaći osobu koja će me razumjeti. Snovi su mi se ispunili. Udala sam se za čovjeka svog života i imamo dvoje predivne djece, uistinu sam sretna- rekla je Hiba u jednom intervjuu.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

"Otimačica muškaraca"

Kićina crna žena o razgovoru sa suprugom svog ljubavnika Ilića: Prijetila mi je kad sam bila trudna

Završena je sudska trakavica između pjevača Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović. Sud u Srbiji donio je presudu u kojoj stoji kako je Devin biološki sin Miroslava Ilića. Nakon duge i mukotrpne sudske bitke Mirjana je na društvenim mrežama otkrila da je sud presudio u korist njezina sina Devina kojeg Ilić nije htio priznati, a iz dana u dan pojavljuju se novi detalji o Mirjani i njezinom životu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:32 10.06.2022.

Da. Elegantno odijelo i nista ispod. Fakat kmet. Curi svaka cast, pokazala je kaj je dobro i sakrila kaj je lose. A muslimani nek se bune koliko hoce