pokazala je isklesane noge

Elegantno izdanje! Sandra Perković plijenila poglede u maloj crnoj haljini: Božanstvena

Sandra Perković
Foto: Instagram screenshot
1/9
10.06.2022.
u 18:40

Za ovu prigodu Sandra je odabrala malu crnu haljinu s perjem i zlatne štikle, a u prvi plan pale su njezine utegnute i istrenirane noge. Kombinaciju je upotpunila upečatljivim obručem za kosu koji je u proteklih nekoliko sezona postao omiljeni modni detalj.

Najuspješnija hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović ovih dana ima dvostruki razlog za slavlje. Naime, nakon što je u Zagrebu otvorila svoju prvu Opticu La Vie i na taj način okrenula jednu sasvim novu poslovnu stranicu, njezin luksuzni Lei Lou butik u Ilici 15 proslavio je prvi rođendan koji nisu propustili prijatelji njenog brenda- Ljupka Gojić Mikić, Ecija Ojdanić, Ante Vrban, Ana Radišić, Tihana Harapin Zalepugin, Korana Gvozdić, Marija Jerneić te brojne Aleksandrine klijentice, a pažnju je privukla i naša vrhunska atletičarka Sandra Perković (31) koja je mamila uzdahe u elegantnom izdanju.

Za ovu prigodu Sandra je odabrala malu crnu haljinu s perjem i zlatne štikle, a u prvi plan pale su njezine utegnute i istrenirane noge. Kombinaciju je upotpunila upečatljivim obručem za kosu koji je u proteklih nekoliko sezona postao omiljeni modni detalj, a sve je zaokružila glamuroznim make-upom te oduševila pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente.

''Maco'', ''Božanstvena'', ''Divna'', ''Predivna'', ''Jao'', ''Ikona ljepote'', ''Wow'', ''Kraljica'', ''Divna Sandra'', samo je dio komentara. Inače, Sandra je imala stanku od društvenih mreža, a nedavno je osvojila drugo mjesto na mitingu održanom u Birminghamu. 

Atletičarka je svoj Instagram profil deaktivirala početkom ožujka. Ona se ove društvene mreže odlučila odreći samo u vrijeme korizme, no i nakon završetka korizme njezin profil na Instagram i dalje je bio neaktivan. Razlog tome ozbiljne su pripreme za nova natjecanja, treninzi dva do tri puta tjedno, a smatra i da joj Instagram općenito oduzima jako mnogo vremena.

VIDEO Panika na vjenčanju Britney Spears! Bivši suprug uhićen pred vilom; na zabavi Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore...

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
19:00 10.06.2022.

Sandra izgleda sjajno !!! Ipak,to ima svoju cijenu,ona Amerikanka je dere kako stigne.

Avatar Žuti
Žuti
19:01 10.06.2022.

Toliko žedna muške pažnje. Nevjerovatno je da joj status sportašice ne znači mnogo, ona sanja da je manekenka. Ali ne ide, sestro, ne ide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije