oporavlja se

Slavnoj sestri Kardashian otkriven tumor, morala je na hitnu operaciju: 'Nitko nije izuzet od ovih stvari'

Foto: Fabio Piumetti / ipa-agency.net
Kardashiani na večeri u Italiji gdje bi se trebalo održati vjenčenje Kourtney Kardashian i Travisa Barkera
Foto: Instagram
Khloe Kardashian
Foto: Instagram
khloe kardashian
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.10.2022.
u 19:18
Khloe je odlučila progovoriti o opreaciji kako bi potaknula druge da odu na liječnički pregled ako primijete nešto neobično na svom tijelu pa otkrila i kako ima predispozicije da dobije rak kože.
Pogledaj originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (38) u posljednje vrijeme viđena je kako nosi flaster na licu, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila i razlog. Naime, Khloe je otkrila kako su joj uklonili tumor s lica.

-Nakon što sam primijetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam napraviti biopsiju sedam mjeseci nakon što sam shvatila da ne odlazi. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica- napisala je Khloe uz fotografije koje je podijelila na svom Instagram profilu pa dodala: 

-Dermatolog je pregledao i napravio biopsiju. Rekli su mi da je vrlo neuobičajeno da osoba mojih godina takvo nešto dobije. Vjerojatno ćete vidjeti ožiljak i udubinu na mom obrazu od uklanjanja tumora, ali do tada nadam se da ćete uživati u tome kako činim da ovi zavoji na licu izgledaju fantastično- kazala je Kardashian.

Foto: Instagram
Kako kaže, progovorila je o opreciji kako bi potaknula druge da odu na liječnički pregled ako primijete nešto neobično na svom tijelu pa otkrila i kako ima predispozicije da dobije rak kože.

-S 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Trebamo se stalno pregledavati. Ja sam netko tko nosi kremu za sunčanje svaki dan tako da nitko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovite preglede- zaključila je Khloe.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz