čestitke se nižu

Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja, u komentarima se javile brojne poznate Hrvatice

Zagreb Ladies' Open Player's Party
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/11
12.10.2022.
u 11:00

Iva do sada nije objavljivala slike s vjenčanja, a slike bračnog para (zajedno) ili obreda nisu podijelile ni njezine prijateljice koje su sudjelovale u tom važnom danu.

Naša bivša tenisačica Iva Majoli (45) u četvrtak se udala za  talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a sada je objavila i prvu fotografiju s vjenčanja. Iva do sada nije objavljivala slike s vjenčanja, a slike bračnog para (zajedno) ili obreda nisu podijelile ni njezine prijateljice koje su sudjelovale u tom važnom danu. 

Na fotki se vidi kako su Iva i Roberto presretni,  a oboje su za vjenčanje odlučili odjenuti bijelo, jedino je mladoženja ipak odabrao klasične tamne hlače. Fotografiju je lajkalo nekoliko stotima ljudi, a čestitke su sretnom paru uputile i naše poznate dame kao što su Nina Badrić, Maja Šuput i Nives Ivanišević. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

 

Inače, o vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
11:50 12.10.2022.

Ona bez para i u bankrotu, on sam parama i 20 godina stariji od nje.

TR
tratincica68
15:12 12.10.2022.

jel sve rijesila sa poreznom

Avatar tarana
tarana
12:12 12.10.2022.

Pratitelji oduševljeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije