The Spice Girls

Službeno je: Najpopularniji ženski bend u povijesti se vraća, a prvi nastup već je dogovoren

Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Foto: Fiona Hanson/Press Association/PIXSELL
Spice Girls
Foto: Youtube
Spice Girls
Foto: screenshot
Foto: PA/Pixsell
Foto: Pixsell
'(From L) Spice Girls Victoria Beckham, Spice Girls Gerie Halliwell, Spice Girls Emma Bunton, Spice Girls Melanie Chisholm and Spice Girls Melanie Brown perform during the closing ceremony of the 201
'spice girls'
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
Spice girls
Foto: Pixsell
'The Spice Girls (from left to right) Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton and Victoria Beckham during a photocall at the St Pancras Renaissance Hotel in London
Foto: Reuters
Spice Girls
Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
Spice girls
spice girls
15.07.2023.
u 12:12
Četiri spajsice inače nastupaju, ali bez Victorije, a zadnji put su pred publiku izašle u svibnju i lipnju prije četiri godine. Neće snimati nove pjesme, a dogovorile su i dokumentarac
Pogledaj originalni članak

Britanska ženska pop grupa The Spice Girls se vraća, a osim Geri Halliwel, Melanie Brown, Emme Bunton i Melanie Chisholm, ovaj put im se nakon 15 godina po prvi put pridružuje i Victoria Beckham! Pet glazbenica tajno su pregovarali čak šest mjeseci, sastajali se po noći uz svoje tjelohranitelje, lagajući medijima gdje idu. Uspjele su sve dogovoriti i povodom svoje 30. godišnjice ponovno će zajedno zapjevati, a nastup pripremaju za jedan od najvećih festivala u Velikoj Britaniji - Glastonbury, za glavnu Pyramid pozornicu.

Članice popularne grupe odmah će snimati i dokumentarac o sebi, no još nije sigurno tko će imati prava na njega, a u igri su Netflix i Apple TV, piše Daily Mail. Dokumentarac će imati više epizoda te će prikazivati i nikad viđene snimke iz prošlosti, intervjue te nove nastupe koje će tek odraditi. Naime, glazbenice su već dogovorile i nove datume za povratničku turneju.

VEZANI ČLANCI

- Victoria će iduće godine napuniti 50., a 30. obljetnica grupe jednostavno je bila predobra prilika da bi je propustila - kazao je izvor za medije. Dodao je i da neće snimati nove pjesme. već će pjevati samo svoje starije. A isto tako, Victoria je za sada pristala samo na nastup na Glastonburyju. 

Četiri spajsice inače nastupaju, ali bez Victorije, a zadnji put su pred publiku izašle u svibnju i lipnju prije četiri godine.

- Rasporedi su im luđački popunjeni, i teško ih je uopće okupiti u istoj prostoriji, ali sada se druže više nego ikad - kazao je izvor.  Pet glazbenica zajedno zadnji put su izašle na pozornicu na otvorenju Olimpijskih Igara u Londonu 2012. godine.

Grupa je osnovana 1994. godine, a singl Wannabe je dosegnuo broj 1 u čak 37 zemalja dvije godine kasnije. Prodale su više od 90 milijuna albuma širom svijeta, a čak je devet njihovih singlova postalo najslušanijima u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prva je bend napustila Geri Halliwell 1998., a bend je s nastupima stao 2000. godine.

Prije 16 godina kratko su se okupile za jednu svjetsku turneju, a koncert u O2 Areni u Londonu je rasprodan u samo 120 sekundi. Nakon toga su nastupile na zatvaranju Olimpijskih Igara 2012. godine.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.