zvijezda 80-tih

Glumica se BMW-om zabila u restoran, na internetu osvanula snimka s mjesta nesreće

22nd Annual Newport Beach Film Festival - Newport Beach
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA
1/4
15.07.2023.
u 09:30

Rosanna Arquette vjerojatno je izgubila nadzor nad vozilom, a u trenutku nesreće nije bila pod utjecajem droga ili alkohola

Američka glumica Rosanna Arquette (63) sudjelovala je u prometnoj nesreći u Malibuu koja se dogodila u četvrtak. Arquette je bila za upravljačem svog automobila marke BMW, a u jednom trenutku zabila se u restoran Lily's Malibu. Arquette je išla u trgovački centru Point Dume Village kada se dogodila nesreća, a ona je odmah prevezena u bolnicu na detaljan pregled. Iako je riječ o frekventnoj lokaciji, srećom nitko od prolaznika nije stradao. 

- Vjerojatno je izgubila kontrolu nad vozilom. U trenutku nesreće nije se činilo kao da je ozlijeđena -izjavila je policija za Fox News i dodala da u trenutku nesreće glumica nije bila pod utjecajem droga ili alkohola.

Foto: FS/NEWSCOM

Zapovjednik vatrogasaca Mike Rivera za medije je izjavio da još nije točno poznato što se dogodilo i zbog čega se glumica zabila u stupove ispred restorana. Uzrok se još istražuje, a glasnogovornik glumice do sada se nije osvrnuo na nesreću. 

VEZANI ČLANCI: 

Na društvenim mrežama odmah je osvanula i snimka s mjesta nesreće. 

Inače, Arquette je bila nominirana za nagradu Emmy za svoju izvedbu u filmu The Executioner's Song i osvojila je nagradu BAFTA za najbolju glumicu u sporednoj ulozi za film Desperately Seeking Susan. Uloge je ostvarila i u filmovima After Hours, The Big Blue, Pulp Fiction i Crash. U listopadu 2017. godine bila je i jedna od 80 glumica koja je optužila Harveya Weinsteina za seksualno zlostavljanje.

USA. Rosanna Arquette in a scene from the (C)Orion Pictures movie: Desperately Seeking Susan (1985). Plot: bored New Jersey suburban housewife's fascination with a free-spirited woman she has read about in the personal columns leads to her being mistaken for the woman herself. Ref: LMK110-J9980-070623 Supplied by LMKMEDIA. Editorial Only. Landmark Media is not the copyright owner of these Film or TV stills but provides a service only for recognised Media outlets. pictures@lmkmedia.com Photo: Supplied by LMK / ipa-agency.net/IPA
Foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik od prijetećeg pobačaja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije