VEČERA ZA 5

Snežana želi oduševiti ekipu, a oni imaju visoka očekivanja: 'Mislim da ću se najesti'

Foto: RTL
Večera za 5
Foto: RTL
Večera za 5
Foto: RTL
Večera za 5
17.09.2024.
u 12:25
Večeru je odlučila spraviti od bučinih sjemenki, svježeg sira, junetine, cherry rajčica, cvjetače, višnje i kakaa. "Mislim da ću se najesti, tu je junetina, svježi sir, cherry rajčica, za ostalo - manje više", komentirao je Mihael. Složila se i Matea: "sviđaju mi se svi sastojci, bit će ovo fina večera"
Pogledaj originalni članak

Domaćica Snežana Zeba ugostit će protukandidate u Trnovcu, gdje će pokazati sve svoje kulinarske vještine. Snežana je po zanimanju kuharica, a u 'Večeru za 5' se prijavila na nagovor svoje obitelji. Vesela je, zabavna i pozitivna te uživa u pripravi kolača, druženju s obitelji, putovanjima te šetnjama prirodom. Omiljeno jelo joj je sarma, a inače preferira mediteransku kuhinju. Budući da inače sa suprugom živi u Malinskoj na Krku, od Snežane gosti mogu očekivati mješavinu slavonske i mediteranske kuhinje, s primjesama Slovenije i Švicarske - gdje je također živjela.

"Vezana sam za svoju obitelj, imam četiri brata u Ljubljani, sestru u Slavoniji, čujemo se preko video poziva. Tako se čujem i sa sinom koji živi u Švicarskoj", otkriva Snežana. "Domaćica sam i u Malinskoj i u Trnovcu, tu dolazimo svaki drugi tjedan, nekad ostanem i češće da pripomognem svekrvi. Kad sam ovdje, dan mi je stresan, želim napraviti što više kad sam tu. Kad sam u Malinskoj, opuštenije je, nema stresa, more je more", dodala je Snežana o sebi. Uskoro je otkrila i sastojke kojima će probati osvojiti ekipu.

VEZANI ČLANCI: 

Večeru je odlučila spraviti od bučinih sjemenki, svježeg sira, junetine, cherry rajčica, cvjetače, višnje i kakaa. "Mislim da ću se najesti, tu je junetina, svježi sir, cherry rajčica, za ostalo - manje više", komentirao je Mihael. Složila se i Matea: "sviđaju mi se svi sastojci, bit će ovo fina večera".

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.