NOVI PROBLEMI

Drama na granici: Policija na Bajakovu privela glumca Sergeja Trifunovića

Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića
Foto: Antonio Ahel
1/9
17.09.2024.
u 11:23

Kontroverzni srpski glumac ponovno se suočava sa zakonskim problemima. Trifunović trenutačno u pratnji policije putuje u Split, gdje će mu se suditi, a više detalja očekujemo tijekom dana.

Srpski glumac Sergej Trifunović (51) jučer je oko ponoći ponovno uhićen, ovaj put na graničnom prijelazu Bajakovo prilikom pokušaja ulaska u Hrvatsku, izvještava Slobodna Dalmacija. Razlog uhićenja navodno je neisplaćivanje cjelovitog novčanog iznosa u sklopu kazne o zabrani ulaska u Hrvatsku koja mu je istekla prije tjedan dana. Kontroverzni Trifunović tijekom dana će biti doveden u Split gdje ga na Općinskom prekršajnom sudu očekuje novo suđenje.

Ovo nije prvi put da Trifunovića privode u Hrvatskoj. Srpskom glumcu nakon vrijeđanja hrvatskih policajaca i prijava zbog držanja psa bez povodca zabranjen je ulazak u Europsku uniju i još tri zemlje na godinu dana. Naime, Sergej je početkom rujna prošle godine boravio u Splitu, a društvo mu je pravio njegov kućni ljubimac, njemački ovčar.

GALERIJA: Sergej Trifunović je pušten na slobodu, a ovako je objasnio policiji situaciju u kojoj se našao

Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića
1/9

Trifunović je sa psom bio na kupanju i u šetnji, a pas je bio bez povodca i brnjice, zbog čega je pozvana i policija. Zbog ovoga je policija izašla na teren te glumca i privela. Kada su mu policijski službenici pristupili, glumac ih je počeo vrijeđati, a protiv glumca tada je podignut optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora.

Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. To nije bila jedina kazna koju je dobio jer je nešto kasnije svog psa izveo u šetnju Splitom, a ubrzo ih je zatekla policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Kako je pas opet bio bez povodca i brnjice, izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, a Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne.

VEZANI ČLANCI:

Posjetimo, ranije ove godine uhićen je jer je od poznanika kupio marihuanu. Srpski mediji tvrdili su i da je uhićen i V. A. (1993.) koji je Trifunoviću prodao marihuanu. Policijsko zadržavanje određeno je i glumcu i njegovu poznaniku. – Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V. A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane – tvrdio je tada izvor. Glumac je nakon toga saslušan, a nakon saslušanja pušten na slobodu.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Votum separatum
Votum separatum
11:37 17.09.2024.

Pa šta on misli da mu je ovo Srbija ili Jugoslavija pa "lako ćemo"? Konjino, ni u kojem slučaju, ni na koji način nismo "naši"!

Avatar Votum separatum
Votum separatum
12:22 17.09.2024.

Ser gej Trifunović na facebooku:"nadam se da ćete od tih para sašiti sebi lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke na koje se ovom prilikom po…. po članovima 5, 17 i 36 biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopilad‘, nastavljajući ‘Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu potjernicu.‘ ....... I stisnuo moodašca pa došao opet 🤣 BRAVO za PU Splitsko Dalmatinsku!!!

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:37 17.09.2024.

Trajno zabrana u RH i Schengen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije