PLJUŠTE LAJKOVI

Sonja Kovač objavila fotografiju u toplesu: 'Sve postaje toplije'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ xoxosonjakovac
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.08.2021.
u 10:12
- Danas ja odmaram, a fotka se moja silu - napisala je pokraj fotografija. Uz to je i citirala pjesmu Kennyja Chesneya: 'Everything gets hotter when the sun goes down' ('Sve postaje toplije kada se sunce spusti').
Pogledaj originalni članak

Glumica i influencerica Sonja Kovač trenutačno se odmara u Baškoj Vodi, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u toplesu.

- Danas ja odmaram, a fotka se moja silu - napisala je pokraj fotografija. Uz to je i citirala pjesmu Kennyja Chesneya: 'Everything gets hotter when the sun goes down' ('Sve postaje toplije kada se sunce spusti'). Fotografije su vrlo brzo dobile gotovo 13 tisuća lajkova i brojne pozitivne komentare. 

Foto: Instagram

Sonja je prije nekoliko dana objavila i romantičnu fotografiju s dečkom Goranom Mandićem i otkrila koliko su dugo zajedno. "Ljubavna priča od 2012. godine", napisala je u opisu fotografije na kojoj izmjenjuje nježnosti sa svojim partnerom s kojim je nedavno kupila stan u Zagrebu. 

Podsjetimo,  influencerica ovo ljeto provodi na Jadranu, a odmor je započela u Opatiji s Goranom, inače profesionalnim pokerašem. Dodajmo da je Kovač javnosti postala poznata kao glumica u seriji 'Zauvijek susjedi', a influencericu na društvenim mrežama prati više od 509.000 ljudi koje u ljetnim mjesecima često 'časti' izazovnim fotografijama koje oduzimaju dah. 

Pogledajte video: Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj se posebno izdvaja

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
22:25 11.08.2021.

" Danas ja odmaram " A što odmaraš ? Lijevu nogu ? Dotičnica citira na engleskom , a nije svladala ni materinski .