Aktivni na mrežama

Nakon što je Severina objavila sliku s bebom Igor Kojić se pohvalio što radi u Zagrebu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
11.08.2021.
u 08:37

Kojić je nedavno prolavio 34. rođendan u Mostaru, a sada je stigao u Zagreb i objavio je jedan video iz naše metropole.

Ovo ljeto Igor Kojić aktivan je na društvenim mrežama i redovito objavljuje novo fotografije i Instagram storyje. Prije nekoliko dana objavio je niz video zapisa sa svoje rođendanske proslave u Mostaru. Svoj 34. rođendan proslavio je u jednom noćnom klubu, a tijekom boravka u Mostaru susreo se i sa Zdravkom Mamićem i kako smo tada ekskluzivno doznali razgovarali su o mogućem prelasku jednog od najtalentiranijih mladih nogometaša Srbije i trenutnom igraču Crvene zvezde 18-godišnjem Andriji Raduloviću, krilnom napadaču koji ujedno može igrati i playmakera u zagrebački Dinamo. Kojić, koji je koliko je javnosti poznato još uvijek u braku sa Severinom, jučer je boravio u Zagrebu.

Objavio je video na kojem pomaže oko rezanja pršuta u jednom restoranu, a u pozadini se čuju stihovi pjesme Leonarda Cohena "Hallelujah". Dok je Kojić u Zagrebu uživao u dalmatinskoj deliciji, Severina se družila s nećakinjom Mijom Popović koja je nedavno rodila i na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj u naručju drži sina svoje nećakinje te je otkrila da se maleni zove Adrian. Igor i Severina od travnja prošle godine nisu viđeni zajedno u javnosti i tada su počela nagađanja o nesuglasicama u njihovom braku, ali ni bivši nogometaš ni pjevačica nisu dosad komentirali svoj odnos.

Foto: Instagram

Više se ne prate ni na Instagramu, ali Igor je preko ove društvene mreže povezan još samo s jednom bliskom osobom Severini a to je njezina prijateljica Iva Todorić koju Kojić i dalje prati na Instagramu. Igor se vratio svojoj staroj ljubavi i poslu - nogometu, a Severina je posvećena samo jednom cilju a to je da dobije skrbništvo nad sinom i da opet žive zajedno.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 7

NE
nemanatrag
11:19 11.08.2021.

Igor Kojić!? Ne spominje ga hrvatska enciklopedija ali zato Večernjak ispravlja tu nepravdu.

BE
berija
09:14 11.08.2021.

Hvala od srca, VL. Bez ovoga ne bih izgurao dan. Puno se bolje osjećam.

BI
Biouskoli91
08:56 11.08.2021.

Hvala VL sto nas informirate o ovako bitnim po zivot dogadjajima! <3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije