VELIKI PRITISAK

Srpski mediji tvrde: Nikolina Pišek navodno prodaje sve nekretnine i seli u inozemstvo

Foto: Antonio Ahel
Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
11.06.2022.
u 15:58
- Nikolini je iz dana u dan sve gore, psihičko stanje joj se naglo pogoršalo, a počela je i gubiti kilograme. I ono malo hrane što je pojela, povratila je. Zbog svega što joj se dogodilo odlučila je učiniti nešto za sebe i svoje kćeri - tvrdi izvor
Pogledaj originalni članak

Nikolina Pišek suočila se s iznenadnom smrću supruga Vidoja Ristovića s kojim ima osmogodišnju kćer Unu Sofiju, a zdravstveno stanje voditeljice se iz dana u dan pogoršava. Zbog nemogućnosti oporavka, ali i želje da pobjegne od pritiska obitelji i javnosti, prekinula je radove na obiteljskoj vili u Zagrebu i odlučila se preseliti u inozemstvo - doznaje Alo!.
 

- Nikolini je iz dana u dan sve gore, psihičko stanje joj se naglo pogoršalo, a počela je i gubiti kilograme. I ono malo hrane što je pojela, povratila je. Zbog svega što joj se dogodilo odlučila je učiniti nešto za sebe i svoje kćeri. Sa svojom mezimicom Hanom Leonardom, koja joj je iz prvog braka i koja je godinama u Škotskoj s ocem, a potom i s malom Unom Sofijom, razgovarala je o preseljenju u Europu, a čim je dobila podršku svojih kćerki počela je planirati odlazak iz zemlje, kazao je izvor te dodao da će nekretnine koje ima u Hrvatskoj prodati ako se ukaže prilika za kupnju obiteljske kuće u inozemstvu.

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira prodati čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvijek je željela nekretnine u europskom gradu, a Vidojeva smrt ubrzala je taj proces. Planira graditi novi, sretniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji joj vraćaju bolna sjećanja - rekao je izvor koji je kasnije otkrio da Nikolina razmišlja o tri europske zemlje.

- Prva želja joj je bila živjeti u Italiji koju obožava, nakon čega je, po savjetu prijatelja i obitelji, uzela u obzir Španjolsku i Francusku. To su zemlje s vrlo dobrim obrazovnim institucijama koje nude lijepu budućnost njezinoj kćeri - zaključuje izvor za Alo!.

VIDEO: Nina Badrić u Zagrebu promovirala novi album

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

IP
info_punkt
18:24 11.06.2022.

"odlučila se preseliti u Europu..." a gdje je sada, u Australiji?

DM
drazen.muhvic
16:41 11.06.2022.

Ide u inozemstvo? U Hrvatsku možda?

Avatar Mario1000
Mario1000
18:13 11.06.2022.

Što dalje to bolje