zvijezda filma 'Toma'

Srpski zavodnik koji je ljubio 18 godina stariju Hrvaticu navodno je u vezi s kćeri Dragana Bjelogrlića

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
27. Sarajevo Film Festival zatvoren filmom Dragana Bjelogrlića 'Toma'
Foto: Milan Maricic
Beograd: Premijera filma "Zlatni dečko" u Kombank dvorani
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Sarajevo: Konferencija za medije u sklopu SFF uoči svjetske premijere filma "Toma"
Foto: Christoph Soeder/DPA
Berlin: Konferencija za novinare European Shooting Stars 2019
Foto: Antonio Ahel/ATAImages
05.03.2022.
u 14:31
Srpski glumac i zvijezda filma Toma, Milan Marić (31) zaljubio se u Miju Bjelogrlić (25), kćer redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića prenose srpski mediji.
Pogledaj originalni članak

Srpski glumac i zvijezda filma Toma, Milan Marić (31) zaljubio se u Miju Bjelogrlić (25), kćer redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića prenose srpski mediji.

Kako piše Blic, Mia i Milan u vezi su već mjesec dana, a upoznali su se na snimanju filma Toma koji je režirao Dragan Bjelogrlić u kojem je Milan utjelovio pjevača narodne glazbe Tomu Zdravkovića. Par se dodatno zbližio na proslavi dočeka Nove godine, a vezu su pokušali sakriti od javnosti. Za njihovu romansu znalo je tek nekoliko najbližih prijatelja.

Milan i Mia svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, a glumac često ističe da ljubavne veze želi zadržati za sebe.

-Bio sam u vezi sa starijom djevojkom, bio sam i s mlađom, imao sam divne odnose, divne veze s nekim divnim osobama. U svim tim vezama daleko više su me interesirale neke druge stvari, a ne razlika u godinama ili slične trivijalnosti- ispričao je Milan u jednom intervjuu.

- Ako se dvije osobe prepoznaju i žele biti jedna s drugom, tko je taj otac morala, koja je to društvena norma koja će propisati da to nije u redu? Ali zašto to nekoga zanima? Ljudi bi se trebali baviti svojim odnosima i ne ulaziti u tuđe odnose, divne veze s nekim divnim osobama- dodao je glumac, a o njihovoj vezi još se nije oglasio Mijin otac Dragan Bjelogrlić.

Podsjetimo, Milan je bio u vezi s 18 godina starijom glumicom Ninom Violić (49). Par se upoznao u Beogradu kada je glumac postao član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a Nina gostovala s predstavom “Kako smo preživjele”. Kasnije su se često družili u Zagrebu pa je ubrzo postalo očito da su nešto više od prijatelja. Zajedno su bili godinu i pol dana, a tada se činilo da je vezi presudila udaljenost.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice


Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:12 05.03.2022.

Mnogo ste vešti sa vestima.

Avatar Avi
Avi
15:00 05.03.2022.

Lep kao Turčin

Avatar StormRaider95
StormRaider95
15:17 05.03.2022.

Ovo me izbacilo iz cipela.. lep kao slika, a na slici Žika 🤭