Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevao o ljubavi

Ana Bučević bodrila supruga na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije: 'Predivno je biti njegov najveći obožavatelj'

Foto: RTS screenshot, Instagram
1/5
05.03.2022.
u 11:36

Marko se publici predstavio baladom 'Dođi da te volim' za koju je sam napisao glazbu, dok tekst potpisuje Anina sestra blizanka Nada Bučević.

U petak navečer održana je druga polufinalna večer srpskog izbora za pjesmu Eurovizije, a među natjecateljima bio je i Marko Nikolić, suprug najpoznatije hrvatske motivacijske govornice Ane Bučević (43).

Marko se publici predstavio baladom 'Dođi da te volim' za koju je sam napisao glazbu, dok tekst potpisuje Anina sestra blizanka Nada Bučević. Marka je iz tzv. 'green rooma' pratila i supruga Ana koja mu je pružila podršku i na društvenim mrežama i otkrila koliko je ponosna na njega.

- Evo da mahnem svima koji ovih dana pružate bezuvjetnu podršku mom Marku zbog nastupa. Ovih mjesec dana koliko smo u Beogradu dovelo je do ove večeri u kojoj će on živjeti još jedan svoj trenutak u kojem je ono što istinski i je. Predivno je biti njegov najveći obožavatelj - poručila je Ana na svom Instagram Storyju.

Otkrila je i da je prezadovoljna organizacijom samog izbora. - Kapa dolje svima koji su radili na ovom izboru jer zaista imaš osjećaj da si na nekom svjetskom izboru. Predivno iskustvo - poručila je zadovoljna Bučević.

Foto: Instagram

Nakon nastupa objavila je i fotografiju sa suprugom Markom uz koju je napisala 'Ponosna na tebe'. Koliko mu znači Anina podrška Marko je otkrio i tijekom televizijskog prijenosa.

- Tko je zadužen za dobru vibraciju u tvom životu? - pitala je Marka voditeljica, a on je odgovorio kako je to Ana. - Ljubav svakako, moja supruga Ana - kazao je pjevač koji se nada da će Srbiju predstavljati na Eurosongu u Torinu. - Mi smo rekli da svakako idemo u Italiju, bilo u Torino ili Toscanu, ali Italija će nas vidjeti ove godine - dodala je Bučević koja je bračne zavjete s Markom izmijenila u veljači ove godine.

Foto: Instagram

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Komentara 1

ZA
zagi101
14:40 05.03.2022.

BG i samo BG kao da sam u pašaluku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije