gospodin savršeni

Stankica svojim ponašanjem naljutila gledatelje: 'Povlačim sve što sam rekla za nju! I ona je podla'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot
03.05.2022.
u 09:13
– Mislim da Stankica ima dovoljno godina da si ovako nešto ne bi trebala priuštiti – pisali su gledatelji svoje dojmove.
Pogledaj originalni članak

U jučerašnjoj epizoda showa 'Gospodin Savršeni' Toni se oprostio od Marije, a kroz cijelu večer isticala se Stankica koja je priznala kako jedino Karolinu smatra konkurencijom, a kasnije se i rasplakala. 

- Treba li ti žena koja će inspirirati ili djevojčica koju ćeš morati voditi - komentirala je Stankica Toniju kada su se našli na spoju, a mnogi su taj njezin komentar povezali s Karolinom. Neki od gledatelja nisu pozdravili jučerašnje ponašanje Stankice, a to su jasno izrazili u komentarima na Facebooku.

- Povlačim sve što sam rekla za Stankicu! I ona je podla. Žena od 36 godina se uopće ne bi trebala spuštati na takav nivo. Također previše filozofira – napisala je jedna osoba, a druga je dodala da su Stankica i Karolina jednake.

Foto: Facebook screenshot

- Ne znam koja mi je gora - glasio je komentar. 

Foto: Facebook screenshot
– Mislim da Stankica ima dovoljno godina da si ovako nešto ne bi trebala priuštiti – pisali su gledatelji. Neki gledatelji su branili i Stankicu.

Foto: Facebook screenshot
- Stankica nije nabrijana, nego kulturna i suzdržana – komentirali su neki. 

Dodajmo da je Toni na spoj na koktel partyju prvo pozvao Karolinu, a zatim Stankicu te da na njezine suze nije mogao ostati imun. Kasnije je priznao i da se počeo zaljubljivati u nju.

- Postaje mi nenormalno teško i zaljubljujem se, a nisam očekivao da ću se zaljubiti. Izbjegavao sam tu riječ, ali mora znati da je meni to ozbiljno i da sam se ja zaljubio u nju… - kazao je Savršeni. 

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JM
Jmjm
19:18 04.05.2022.

Dovodi tekevizija istrisen matrijal iz uviza,napumpan botoksom i nude mladicu tako na tacni