Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trik

Pamela Ramljak otkrila novu svrhu suprugovog ogrtača, evo o čemu se radi

Foto: Instagram
1/13
03.05.2022.
u 07:00

U komentarima su joj mnogi pratitelji pisali svoje dojmove, a među njima je bila i pjevačica Žanamari Perčić. „Wow, pa savršeno“, poručila joj je.“Sjajno“, „Super izgleda“, „Fantastično“, „Prelijepa“, pisali su joj pratitelji.

Pjevačica Pamela Ramljak (41) sa svojim je pratiteljima podijelila novi trik koji je otkrila. Pamela je objavila fotografiju na kojoj je našminkana te ima lokne.

- Isprobala sam uvijanje kose s remenom od ogrtača, vrh - napisala je pored videa u kojem nosi narančastu košulju ta upitala pratitelje što kažu o njezinoj frizuri. U opisu videa objasnila je da je pronašla novu svrhu ogrtaču svoga supruga te dodala emotikon koji plače od smijeha. 

U komentarima su joj mnogi pratitelji pisali svoje dojmove, a među njima je bila i pjevačica Žanamari Perčić. „Wow, pa savršeno“, poručila joj je.“Sjajno“, „Super izgleda“, „Fantastično“, „Prelijepa“, pisali su joj pratitelji. „Super ti stoji" „Ostavi tako“, dodali su njezini obožavatelji. 

Inače, Pamela je u braku s Mladenom Salajsterom, a par je sudbonosno 'da' izgovorio pred više od osam godina. Godišnjicu braka proslavili su u Dubrovniku, a pjevačica je s pratiteljima podijelila nekoliko fotografija.

- Mislili smo izaći na romantičnu večeru ali smo ipak odlučili povesti djecu, skoknuti do Dubrovnika i stvarati nove uspomene, pa dok Maria spava, Antun slika ovaj party na krevetu. Pa sretna nam, valjda su krizne iza nas - napisala je pjevačica, a brojni obožavatelji poželjeli su im još puno zajedničkih godina. "Sretna vam godišnjica", "Sretno", "Sretna vam ljudi dragi", "Doživjeli još puno puno ljubavi i sreće", "Sretno vam i dalje", "Volite se još 100 godina", "Sretno i još dugo ovako, baš ste mi super", "Čestitke i uživajte", samo su neki od komentara koje su tada dobili. Dodajmo da pjevačicu na Instagramu prati skoro 80.000 ljudi.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: 'Napravila sam prve korake u sedam godina!'

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije