stao na kraj glasinama

Suprug Britney Spears odgovorio na šuškanja o rastavi i otkrio zašto nije nosio prsten

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Britney Spears
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Instagram
Britney Spears
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Britney Spears
02.04.2023.
u 15:46
Publicist glumca, Brandon Cohen, otkrio je da oni nemaju problema u braku te da im je veza čvrsta
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Britney Spears (41) i njezin suprug, glumac Sam Asghari (29), čini se, ipak nemaju problema u braku. Naime, britanski medij Daily Mail pisao je kako je pjevačica pobjegla od problema u braku na Havaje, na odmor gdje je povela i svog dugogodišnjeg menadžera Cadea Hudsona. Prije ulaska u privatni avion s kojim su odletjeli tamo, viđena je bez vjenčanog prstena na ruci, a samo nekoliko dana nakon što je pjevačica otputovala na Havaje, Asghari je također viđen bez prstena u blizini njihove kuće.

Međutim, publicist glumca, Brandon Cohen, otkrio je da oni nemaju problema u braku te da im je veza čvrsta. A što se tiče nenošenja vjenčanog prstena, Cohen je istaknuo da je to radi snimanja novog filma. Isto to snimanje spriječilo ga je da otputuje na odmor sa suprugom.

 

Publicisti pjevačice još uvijek se nisu oglasili.  Šuškanja su navodno počela početkom ožujka kada je Britney objavila video s plaže u Meksiku. 

- Meksiko, prije nego što sam se udala, bila sam tako sretna tamo! - napisala je Britney uz video nje i supruga kako se zabavljaju na plaži, a pratitelji su je upitali znači li to da Britney više nije sretna. 

Obožavatelji već neko vrijeme brinu za njezino zdravlje i sreću, pogotovo nakon ispada u jednom restoranu u LA-u. Britney je na večeri bila sa suprugom Samom Asgharijem koji je zbog njezinog ponašanja napustio restoran. Pjevačica koja je, kako tvrde fanovi, usred manične epizode koja traje već neko vrijeme, snimljena je u prepunom restoranu. Mnogi su je odmah prepoznali i počeli snimati. Kada je primijetila da je ljudi snimaju, Spears je navodno doživjela slom. Očevici tvrde da je počela vikati i pričati besmislice, te nitko nije mogao razumjeti što pokušava reći. Asgharija je to uzrujalo pa je otišao iz restorana, a po Britney je došao tjelohranitelj, koji se kasnije vratio platiti račun. 

 

Internet je pun teorija o pjevačičinom mentalnom zdravlju, neki tvrde da je, zbog godina koje je provela pod očevim skrbništvom i zbog lijekova koje je morala uzimati, kada se napokon oslobodila, prestala s terapijom i opet izgubila kontrolu nad sobom. 

Otkako se Spears oslobodila 13-godišnjeg skrbništva pod kojim ju je njen otac, Jamie Spears, držao, nastavlja na društvenim mrežama iskreno pratiteljima govoriti o traumama koje joj je to ostavilo, te o mučnim situacijama koje je morala trpjeti sve te godine.

VIDEO Tereza Kesovija o cajkama: 'Sve pomalo plastične i umjetne, ali nisam za zabranu'

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.