POTREBNA JE POMOĆ

Severina uputila podršku stradalima od poplave u Bosni i Hercegovini

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/13
05.10.2024.
u 13:25

Severina je tako na svom Instagramu objavila zastavu Bosne i Hercegovine na crnoj pozadini i pozvala na pomoć i donacije

Snažna kiša koja je padala satima izazvala je poplave, odrone i klizišta te prouzročili nezapamćenu tragediju na području sjeverne Hercegovine te središnje Bosne. Još uvijek se traga za brojnim stradalim osobama, a donacijama se može pomoći svima u BiH kojima je pomoć u ovom trenutku potrebna.  Severina je tako na svom Instagramu objavila zastavu Bosne i Hercegovine na crnoj pozadini i pozvala na pomoć i donacije.

U sljedećem Instagram storyju je objavila i račun na koji se može izvršiti uplata te telefonski broj za donacijski telefon te je napisala: Pomozimo stradalima od poplave u Bosni i Hercegovini. Brojne poznate osobe iz regije na sličan su način pomogle. Glazbenik Zdravko Čolić učinio je veliko humano djelo. Poslao je kamion vode za unesrećene u poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu. Dio paketa već jučer je stigao u centar za sortiranje u Visokom, dok je drugi na putu. 

Jablanica je najteže stradala općina u sinoćnjim poplavama. Po medijskim navodima u naselju Donjoj Jablanici traga se za više desetaka osoba pa se strahuje da je crna bilanca poplava daleko veća. Srušen je veliki broj kuća, urušene su prometnice, mostovi, čak i željeznička pruga. Traži se smještaj za veliki broj ljudi koji su ostali bez domova. Milan Pavlović, glumac široj javnosti najpoznatiji po ulozi Dine Mehmeda Mujkića u seriji Lud, zbunjen, normalan, ponudio je smještaj ljudima pogođenima poplavama koje su tijekom noći zahvatile veći dio Bosne i Hercegovine.

Zagreb: Severina odlazi s Općinskog suda te se obratila medijima
1/54

Milan se javio na Facebooku i napisao da može smjestiti dvoje ljudi. Dodao je da ne traži nikakvu naknadu i da se oni kojima je potrebna pomoć ne trebaju sramiti, već da mu se jave porukom na Facebooku. Milan je smještaj nudio i ranije obiteljima iz Hrvatske nakon razornih potresa prije četiri godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
15:11 05.10.2024.

Joj, izuzetno važna vijest kome je ova pružila podršku, i-zu-zet-no! I garant je donirala - neki video?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije