Nova članica obitelji

Suprug Maje Cvjetković uskoro će postati djed: Dolazi nam curica, jedva čekamo

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell, Dalibor Urukalović/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
08.12.2021.
u 13:55
– Moj Andrija će postati djed, a ja neću postati baka. Jako sam bliska s Andrijinom kćeri Marijom i od početka sam uzbuđena i sretna – kaže Maja koja je od 2017. godine u braku s 20 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem.
Pogledaj originalni članak

Suprug bivše manekenke Maje Cvjetković postaje djed. Kći poduzetnika Andrije Kevića u travnju će postati mama, a vijest o dolasku prinove razveselila je cijelu obitelj.

– Moj Andrija će postati djed, a ja neću postati baka. Jako sam bliska s Andrijinom kćeri Marijom i od početka sam uzbuđena i sretna. Još uz sve to nam dolazi curica, a ja obožavam žensku djecu i jedva čekamo – rekla je Maja za Story i dodala: – Datum rođenja djeteta baš je na Andrijin rođendan, a on je rođen 7. travnja. Kod nas su već počele pripreme za bebu, naručili smo stvari. Marija će, kako stvari stoje, roditi u Zagrebu. Trudnoću će joj voditi doktor kao i meni, Marko Kisić. Beba već ima i ime, ali ne bi željela iznositi javno bez Marijina dopuštenja. Diplomirana ekonomistica Maja Cvjetković povukla se iz javnosti nakon što je upoznala 20 godina starijeg poduzetnika Andriju Kevića, za kojeg se udala 2017. Tri mjeseca nakon toga rodila im se kćerkica Vita. 

– Mi funkcioniramo savršeno. Jednostavno smo 24 sata zajedno. A tata je supertata, on je više zadužen za ''ljubavi tatina, dođi tati'', ali pelene su ipak mami ostale! I dizanje usred noći. Da, da, ipak je to mamina dužnost – kazala je Maja o obitelji u jednom intervju koji je dala nedugo nakon rođenja kćeri.

VIDEO Sanela i Edin su se zaručili u zadnjoj epizodi Braka na prvu, no stvari su se promijenile: Naša priča je definitivno završila

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar raco
raco
15:27 08.12.2021.

tko su ovi ljudi???

DU
Deleted user
17:23 08.12.2021.

omg! mislim ono, definitivno ludnica! jedva čekam. lol!