KRAJ LJUBAVI

Šuška se da je sad stvarno gotovo: Kardashianki je nakon ovoga konačno prekipjelo, ostavila je košarkaša

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
27.06.2021.
u 22:00
Naime, iako su zbog malene pokušali popraviti odnos koji je već bio narušen zbog njegove afere s najboljom prijeteljicom Khloeine sestre Kylie, Jordyn Woods, relity zvijezdi je prekipjelo. Problem je naravno postalo povjerenje.
Pogledaj originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian odlučila je definitivno prekinuti vezu sa ocem svoje kćerkice True, Tristanom Thompsonom. Naime, iako su zbog malene pokušali popraviti odnos koji je već bio narušen zbog njegove afere s najboljom prijateljicom Khloeine sestre Kylie, Jordyn Woods, reality zvijezdi je prekipjelo. Problem je naravno postalo povjerenje.

- Pokušali su raditi na sebi, no šuškanja o prevarama nisu prestajala. Khloe je rekla Tristanu da je izgubila sve povjerenje u njega i da je nemoguće popraviti vezu - tvrde izvori bliski obitelji. Viđaju se, kako dodaje, još uvijek zbog kćerkice, ali nisu više u vezi. Tristan se navodno ponaša 'jako slobodno', te se jednako ponašao i na rođendanskoj zabavi na kojoj je bio prošli vikend u Bel Airu. 

Iako se par od početka godine činio napokon sretan nakon svih trzavica, izgleda da se Thompson nije promijenio. Grupa žena je na jednom podcastu naziva  'No Jumper' razgovarala o košarkašima, a jedna od njih tada je priznala kako je spavala s Thompsonom u siječnju ove godine te da joj je rekao kako je slobodan i "jako dobar". 

"Družili smo se nekoliko puta, dogodilo se, a onda sam saznala da nije slobodan i sve prekinula", zaključila je Sidney, kako se predstavila.  Podsjetimo, Khloe je javno oprostila Thompsonu, što su joj fanovi zamjerili jer su je optužili da to šalje krivu poruku ženama. 

"Oni koji su stvoreni jedno za drugo su oni koji prođu kroz sve što je predodređeno da ih rastave, no oni iz toga izađu još snažniji nego prije. Hvala ti što si mi pokazao sve što si rekao da hoćeš. Za oca kakvog jesi. Za najboljeg prijatelja kojeg imam u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram raditi ništa, a i dalje imam osjećaj da je sve. Nadam se da danas znaš, kao i svaki dan, koliko si voljen od strane mene, ali i mnogih drugih. Sretan rođendan TT! Dobrodošao u 30-tu. Jedva čekam za sve nove uspomene koje ćemo graditi", napisala je Khloe njemu za rođendan u ožujku, a on joj je odmah komentirao. 

"Volim te jako Koko. Nastavimo graditi predivne uspomene", napisao je košarkaš. KUWTK, obiteljska reality emisija, snimila je trenutak kada je Thompson prvi put nakon što su glasine o preljubu izišle u javnost, došao posjetiti Khloe nakon što je rodila njihovu kćer True.

Njezina obitelj, pogotovo sestra Kim, bili su vrlo rezervirani i nije im se sviđalo što je Khloe dopustila da uđe u sobu, ali ona je bila uvjerena da True ne treba ispaštati za sve što joj je otac radio. 

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
12:03 29.06.2021.

već ga je ostavila, zato si čovjek dao oduška i tulumari.