Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne kriju razočarenje

Partijaneri bijesni na organizatore Ultre: 'Nikad više neću kupiti kartu. Hvala što ste nas prevarili'

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
27.06.2021.
u 10:37

Iako je prošle godine pomaknut na 2021. jučer je i službeno stigla vijest o otkazivanju ovogodišnjeg Ultra Europe Festivala.

Brojni partijaneri ostali su razočarani nakon što je jučer stigla i službena potvrda da se festival Ultra Europe u Splitu neće održati drugu godinu zaredom zbog epidemiološke situacije. 

'Dragi Ultranauti, ova godina svima nam je bila teška, ali se čini kako je svijet na putu oporavka, što uključuje i Ultrinu državu domaćina Hrvatsku u kojoj smo ustrajno pokušali dobiti dozvolu za održavanje Ultre 2021.  Nažalost, zbog aktualnih vladinih mjera protiv virusa COVID-19, posebice onih vezanih uz masovna okupljanja, 8. izdanje Ultra Europe odgođeno je na 8., 9. i 10. srpnja 2022', stoji u objavi organizatora na društvenim mrežama. Napomenuli su i kako će već kupljene ulaznice vrijediti i iduće godine te da će svi kupci uskoro biti kontaktirani putem maila kako bi im pojasnili uvjete za povrat novca. Upravo je taj dio razbjesnio mnoge ljubitelje elektronske glazbe koji još uvijek nisu dobili povrat novca od prošlogodišnje otkazane Ultre. Svoje su nezadovoljstvo odmah počeli izražavati putem društvenih mreža. 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

"Tražio sam povrat za Ultru 2020. i još nisam dobio svoj novac tako da... Ultra Festival samo ignorira sve već godinu dana. Nikad više neću kupiti kartu", "A kad ćete vratiti novac za prošlu godinu?", "Što se dogodilo s povratom za prošlu godinu?", "Kako uopće možete pričati o povratu za ovu godinu kad nam niste vratili novac ni za prošlu?", samo su neki od komentara ljutitih kupaca. 

"LOL, javljate da se otkazuje dva tjedna prije", "Nikad više neću ići na Ultru", "Hvala što ste nas prevarili", nadovezali su se drugi.

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Komentara 29

NI
NikoCro
11:10 27.06.2021.

Evo necu moci rucati sto su otkazali drogaćima partijanje

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:20 27.06.2021.

stvarno šteta ej

EH
enigmus-hr
12:06 27.06.2021.

Odlično. I da se više smanje ti turisti pogotovo ovi partijanteri i ostala pijano-nadrogirana klinčadija, već 15 godina ne možeš otići normalno na more kao čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije