Savršena figura

Tihana Harapin Zalepugin uskoro slavi 70. rođendan i pokazala je zavidnu liniju u badiću: Hoćemo još

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Novi dućan Aleksandre Dojčinović, na otvorenje stigli mnogi poznati
Foto: Instagram
Tihana Harapin Zalepugin
Foto: Instagram screenshot
Tihana Harapin Zalepugin
Foto: Instagram screenshot
Tihana Harapin Zalepugin
Foto: instagram
14.08.2021.
u 19:15
Uskoro će napuniti 70 godina i na Instagramu je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu te napisala: Za koji dan 70 i gotovo sa ovakvim fotkama za javnost.
Pogledaj originalni članak

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin tradicionalno sa suprugom Sašom Zalepuginom ljetuje na otoku Hvaru. Uskoro će napuniti 70 godina i na Instagramu je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu te napisala: Za koji dan 70 i gotovo sa ovakvim fotkama za javnost.  Njezine poznate prijateljice oduševljeno su u komentarima hvalile kako odlično izgleda, a Anja Šovagović Despot joj je poručila: Ludilo Tihana, hoćemo još! Kako održava svoju fit liniju ispričala je prošle godine za T portal.

- Cijeli život napravim paniku dobijem dva, tri kilograma viška, onda malo smanjim slatko i ugljikohidrate koje volim, jer ja sam svejed. Volim sve - povrće, voće, sarmu, špek i ne pravim dramu oko hrane, a kavu pijem sa šećerom. No jedem često, ali po malo. U životu na nikad nisam bila na dijeti. Bavim se jogom, ali ništa fanatično nego umjereno i koliko mogu napraviti. I dosta hodam. Primjerice, parkiram automobil kod Lisinskog i pičim do grada pješice - rekla je Harapin - Zalepugin. Osim Anje Šovagović Despot lijepe komentare uputili su joj i drugi pratitelji.

Foto: instagram

- Konačno vidim i zgodnu figuru u prelijepom badiću. Doista lijepo. Ovako izgledat,nemam riječi, za tebe Tihana god su davno stale. Divna, vi ste moj uzor. Vau, nikada gotovo! Nema razloga! - poručili su joj obožavatelji.

VIDEO Tarantino vlastitoj majci nije dao ni dolar zbog obećanja kojeg joj je dao u djetinjstvu

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GA
Gargamel
23:08 14.08.2021.

Da je radila u vinogradu ili u poljoprivredi drugačije bi izgledala. 70 godina? starica ko starica.

PR
Pravednik69
20:42 15.08.2021.

Godine su neumoljive...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:56 15.08.2021.

Treba novog komada. Saša joj je prestar, pa pokazuje što nudi.