Imala je 41. godinu

Nakon godina šutnje slavna glumica konačno otkrila zašto je na vrhuncu slave odustala od glume

Foto: profimedia
1/6
14.08.2021.
u 14:15

Cameron Diaz gostovala je u emisiji svog kolege Kevina Harta i pričala o razlozima zbog kojih više ne glumi.

Od 2014. godine jedna od najboljih hollywoodskih glumica Cameron Diaz nisi snimili nijedan film i njezino zadnje filmsko ostvarenje bilo je u filmu "Annie" koji je na kino blagajnama ostvario zaradu od 113 milijuna dolara, a kritika je bila podijeljena oko toga koliko je dobro Diaz utjelovila lik gospođice Colleen Hannigan. Nakon ovog filma Diaz je odlučila na vrhuncu slave povući se iz glume i samo je najavila da odlazi ne želeći govoriti o razlozima zbog kojih se oprašta od glume. Ova 48-godišnja glumica sada je gostovala kod kolege Kevina Harta u emisiji "Hart to Heart" i nakon dugo godina šutnje iskreno mu je odgovorila na pitanje zašto se povukla.

- Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve - objasnila je Diaz. Dodala je kako joj takav životni ritam nije dopuštao vrijeme za obitelj i rutinu koju je dugo priželjkivala. - Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati - rekla je glumica.

Ta odluka je bila ispravna za nju i ubrzo je upoznala Benjamina Maddena s kojim se vjenčala 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji kćeri Raddix. Cameron kaže kako je zasnivanjem obitelji ispunila sve svoje želje. - Ovo me ispunjava više nego bilo što drugo što sam postigla u životu. Ja više nemam ono što je potrebno da bi snimila uspješan film, sva moja energija je usmjerena na obitelj i to je najbolja stvar na svijetu - veli Diaz.

VIDEO Tarantino vlastitoj majci nije dao ni dolar zbog obećanja kojeg joj je dao u djetinjstvu

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
18:10 14.08.2021.

Fantastična, multižanrovska, (filmska) glumica. Meni jedna od najboljih. A, u (filmskim) komedijama, jednostavno - genijalna. Uvijek mi je gušt pogledati film s njom u glavnoj (ili sporednoj) ulozi.

Avatar Tata1208
Tata1208
15:42 14.08.2021.

..... glumica Cameron Diaz nisi snimili.... A na "birou" toliko pismenih čeka posao! Al nemaju gene iz regiona, pa...

DU
Deleted user
16:32 14.08.2021.

Nazvali dijete Raddix...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije